Підозрюєте кохану у зраді? Частенько замислюєтесь, чи раптом у неї може бути інший? Дослідники знайшли більш простіший спосіб дізнатися правду – без скандалів, допитів та таємного перечитування повідомлень у телефоні.

Все насправді елементарно – досить поглянути на пальці, в першу чергу – на вказівний. Як би це для когось кумедно не звучало, але вчені з з Оксфорда з'ясували, що жінки, у яких на лівій руці вказівний палець довший безіменного, більш схильні до зради.

На думку експертів, довший вказівний палець і більш короткий безіменний обумовлені впливом естрогенів в період внутрішньоутробного розвитку. Естрогени - жіночі статеві гормони, які сильно впливають на організм.

Учасницями дослідження стали 274 жінки. Вчені виміряли довжину їх пальців і взяли зразки ДНК, також жінки заповнили опитувальники, присвячені їхнім стосункам.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Виявилося, що чим більше їх пальцевий індекс (співвідношення довжини вказівного і безіменного пальців), тим більше вони імпульсивні і менш задоволені відносинами. Провідний автор дослідження Айлунд Пірс називає результати "інтригуючими" - вона очікувала протилежного ефекту.

Виявилося, що жінки з високим пальцевим індексом завдяки естрогену більш Феміна, через що більше затребувані серед чоловіків. Знаючи, що у них є й інші варіанти, такі жінки можуть з більшою охотою йти на зраду партнера, особливо при проблемах в стосунках.

Пальцевий індекс пов'язаний з схильністю до багатьох рис, в тому числі до гомосексуальності - жінки, у яких різниться довжина вказівного і безіменного пальця, з великою часткою ймовірності - лесбіянки.

Втім, у лесбіянок, на відміну від гетеросексуальних жінок, розрізнялася довжина вказівного і безіменного пальця, як це зазвичай буває у чоловіків. Однак різниця була помітна лише на лівій руці. Дослідники пов'язують такий ефект з впливом тестостерону в утробі матері. Зазвичай у жінок вказівний і безіменний пальці мають рівну довжину, а у чоловіків – ні.

Дивіться: 7 речей, які чоловіки помічають у жінках з першого погляду

Нагадаємо, людські нирки врятують безпритульних всього світу.Як повідомляв "Знай.ua", вчені знайшли спосіб вирощувати кінцівки. Також "Знай.ua" писав, у NASA визнають, що прибульці вже побували на Землі.