У Києві на Подолі сталася аварія за участю автомобіля таксі та трамвая, через що рух на лінії заблоковано

Про це повідомили ТСН очевидці на місці події.

трамвай

ДТП сталася на вулиці Щекавицькій, неподалік кінотеатру "Жовтень". Через аварію кілька трамваїв вже зупинилися та не можуть продовжити рух.

На місце прибула поліція, всі деталі з'ясовуються.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Смерть в очікування маршрутки

У Черкасах сталась трагедія на зупинці громадського транспорту. Чоловіка збила маршрутка, яка здавала назад. Травми, які отримав чоловік, виявились несумісними з життям. Потерпілий помер, лікарі його врятувати не змогли.

Нагадаємо, у Миколаєві під час руху з вантажівки на легковий автомобіль, який їхав позаду, випав величезний металевий кіоск. Відомо, що під час руху вантажівки з неї випав металевий кіоск, який мало не приземлився на автомобіль, який рухав позаду.

Як повідомляв портал Знай.ua, повторна експертиза у справі олени зайцевої та Геннадія дронова - фігурантів кривавої ДТП у Харкові, де загинуло шість осіб, перевернула все з ніг на голову, такого просто ніхто не чекав.

Також Знай.ua писав про те, що у Польщі сталась моторошна ДТП. Через погані погодні умови зіткнувся легковик та фургон. Як зясувалося, серед дев'яти постраждали було вісім українців.

В результаті зіткнення двох легкових автомобілів в місцевості Кшешовице (Krzeszowicе) поблизу польського Кракова постраждали 9 осіб. Серед поранених – 8 громадян України.

Дивіться: Моторошна ДТП. Зіткнулися два мотоцикли та вномарки на зустрічній