У Миколаєві під час руху з вантажівки на легковий автомобіль, який їхав позаду, випав величезний металевий кіоск.

Про це повідомили у патрульній поліції Миколаївської області.

Наразі вже відомо, що моторошне ДТП сталось близько 10 години ранку на перехресті вулиці Театральна та проспекту Богоявленського.

Відомо, що під час руху вантажівки з неї випав металевий кіоск, який мало не приземлився на автомобіль, який рухав позаду.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"За попередньою інформацією, з автомобіля ГАЗ під час руху впав металевий кіоск, який не був належним чином закріплений, і пошкодив автомобіль Ford, який йшов позаду. Коли приїхали співробітники патрульної поліції, з'ясувалося, що водії домовилися між собою і погодилися оформляти європротокол", - доповіли в поліції.

За інформацією місцевих ЗМІ потерпілих внаслідок ДТП немає. Проте через те, що пригода сталась на трамвайній лінії рух було заблоковано.

Разом з тим варто відзначити, що у середу, 5 грудня, в Черкаси сколихнула страшна новина – чоловік прямо на зупинці був збитий на смерть маршруткою. Трагедія сталася приблизно о 11.00, передає обласна поліція.

"Водій маршрутного№ 29, рухаючись заднім ходом, на території зупинки скоїв наїзд на пішохода, жителя міста Черкаси", - кажуть у поліції

Як запевняє поліція, загиблий отримав багато ушкоджень тіла та був доставлений до лікарні, але отримані травми виявилися несумісні з життям. Водія автобуса затримали, відкрито кримінальне провадження.

Крім того варто додати, що судово-медичному експерту не передали жодного документу про знайдені опіати чи огляд наркологом фігурантки ДТП у Харкові Олени Зайцевої.

Журналістка відзначила, що місцеві правоохоронці з незрозумілих причин "забули" про один з основних доказів винуватості Олени Зайцевої у моторошній ДТП у Харкові.

"Це значить, їм просто ні з чого було робити висновок - вони про це й написали в судово-медичній експертизі. Це значить, що все це робилося слідчими ще під час слідства. Це значить, що прокурор не міг цього не бачити, але чомусь не повернув недороблені експертизи назад. Ні під час слідства, ні під час суду", - наголосила вона.

Нагадаємо, у Києві маршрутка протаранила легковик, перші фото та відео.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві неробство комунальників врятувало тролейбус, що злетів з рейок.

Також "Знай.ua" писав, що на європейській дорозі вісім українців потрапили у "м'ясорубку".

На трасі Миколаїв-Одеса сталась моторошна ДТП, є загиблі