У Львові поліцейські затримали водія-іноземця, який спричинив аварію одразу з трьома транспортними засобами. Причиною став алкоголь.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції у Львівській області на офіційному сайті.

“Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Скоєння цього правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Водій автомобіля «Опель Астра» затриманий в порядку ст.208 КПК України”, - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Четверо осіб отримали травми, нині вони перебувають в лікарні. Поліція встановила, що 26-річний іноземець, що був за кермом, виїхав на зустрічну смугу руху. Після цього він зіткнувся з автомобілем марки «Фольксваген Гольф», ним керував львів’янин. Водій Фольксвагена намагався уникнути ДТП та з’їхав на узбіччя. Це спричинило зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2108», який був там припаркований.

Внаслідок ДТП водій «Фольксвагену» отримав відкриту черепно-мозкову травму та крововилив. Водій «Опеля» та двоє його пасажирів, які також є громадянами іншої країни, отримали травмами різного ступеню тяжкості. У всіх трьох лікарі попередньо діагностували стан алкогольного сп’яніння. Нині триває досудове розслідування.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українську столицю окупував сніг. Через снігопад у Києві почастішали автомобільні аварії. Людям важко пересуватися по місту, крім снігопаду і ожеледі на вулиці ще лютує мінусова температура.

Раніше “Знай.ua” писав, що актрису "Дизель шоу" Марину Поплавський, яка загинула, посмертно нагородили орденом "За заслуги" III ступеня.

Знай.ua” писав, що в Києві сталося моторошне ДТП у результаті якого постраждалих терміново госпіталізували до лікарні.