У Вінниці сталася страшна аварія. Відомо, що службове авто міської поліції Skoda Octavia, за кермом якого був співробітник облуправління патрульної поліції, наїхало на 16-річну дівчину, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Національної поліції у Вінницькій області.

Швидка допомога
Швидка допомога

"Потерпілу госпіталізовано до лікарні з попереднім діагнозом - забої м'яких тканин. За попередньою інформацією слідства, дівчина раптово почала перетинати пішохідний перехід. Водій автомобіля вжив заходів для зупинки транспортного засобу, однак у зв'язку із станом дорожнього покриття не встиг вчасно загальмувати" , - повідомили копи.

Також вінницькі поліцейські заявили: "Всі обставини аварії беде з'ясовано в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Варто нагадати, що в суботу, 1 грудня, в Києві сталося жахливе ДТП, в результаті якого постраждали терміново госпіталізували в лікарню. Зараз вже відомо, що автомобіль Hyundai на величезній швидкості в'їхав у електроопору. Очевидці розповіли, що автомобіль рухався на швидкості близько 100 км на годину. Однак ожеледь на дорозі і сильний сніг, який значно зменшив видимість стала основною причиною ДТП.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українську столицю окупував сніг. Через снігопад у Києві почастішали автомобільні аварії. Людям важко пересуватися по місту, крім снігопаду і ожеледі на вулиці ще лютує мінусова температура.

Нагадаємо, частини тіла розіпхали по пакетах: працівники Укрзалізниці назавжди увійшли в історію криміналу, шокуючі деталі.

Як повідомляв Знай.uа масова ДТП на крижаній трасі: багато загиблих, серед жертв кримінальний авторитет.

Знай.uа писав, наплювати на правила: палаючий будинок не завадив автохамам заблокувати рятувальників.