На трасі "Бердянськ-Василівка", що під Запоріжжям, перекинулася маршрутка, набита пасажирами – кілька людей постраждало.

Як передає Державна служба України з надзвичайних ситуацій, маршрутка "Бердянськ-Запоріжжя" вилетіла в кювет, а потім перекинулася – всьому виною погодні умови. В автобусі їхало 8 людей.

Маршрутка Запоріжжя
Маршрутка Запоріжжя

В результаті події 31-річна жінка травмована, її забрала "швидка" Іншим людям не потрібно медичної допомоги. Маршрутка була перевернута рятувальниками і відбуксирували на дорогу.

Нагадаємо, Сніговий пекло спровокувало перші ДТП: божевільну машину від удару об електроопору розірвало на частини

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У суботу, 1 грудня, в Києві сталося страшне ДТП в результаті якого постраждали терміново госпіталізували в лікарню.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зараз вже відомо, що автомобіль Hyundai на величезній швидкості в'їхав у електроопору.

Очевидці розповіли, що автомобіль рухався на швидкості близько 100 км на голину. Однак ожеледь на дорозі і сильний сніг, який значно зменшив видимість стала основною причиною ДТП. Відомо, що автомобіль різко почало зносити з проїжджої частини, кілька разів розвернуло і вдарило задньою частиною в ліхтарний стовп.

Як раніше повідомляв "Знай.иа" Всім знайома пісенька: копи збили школярку, вгадайте, хто винен

У Вінниці сталася страшна авария. Відомо, що службове авто міської поліції Skoda Octavia, за кермом якого був співробітник облуправління патрульної поліції, наїхало на 16-річну дівчину, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби Національної поліції у Вінницькій області.

ТакожЗнай.иа" писав про те, що Вилетів у відбійник і зробив сальто: водій Audi познайомився з ожеледицею, фото і деталі "холодного" ДТП

Гололед і мороз вносять корективи в плани любителів швидкої їзди. Так, автомобіль Audi з черкаськими номерами на 40-му кілометрі Житомирської траси (Київ – Чоп) на величезній швидкості вилетів з дороги і перекинувся на дах.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.