Фахівці NASA продовжують радувати незвичайними матеріалами, які пересилає апарат Mars InSight, який знаходиться на Марсі. В цей раз космічне агентство поділилося записаним звуком вітру на Червоній планеті.

"Люди ніколи раніше не чули шум вітру на Марсі! Послухайте шум вітру на Марсі, який записав Mars InSight", – написав у своєму Твіттері директор NASA Джим Брайденстайн.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вчені вважають, що швидкість вітру була від 5 м/с до 7 м/с.

"Одне із завдань нашої місії - вимірювання параметрів руху на Марсі, і, безумовно, це стосується і руху, викликаному звуковими хвилями", - прокоментував запис керівник наукової програми досліджень Марса Брюс Банердт.

Як раніше повідомлялося, співробітник NASA, біофізик Сільвано Коломбано представив громадськості своє дослідження, в якому він висунув припущення щодо пошуків інопланетян у рамках проекту SETI.

Варто відзначити, що дана робота буквально за лічені дні стала справжньою сенсацією. Природно, вона стала популярна завдяки старанням великих авторитетних ЗМІ.

Співробітники медіа відразу побачили в дослідженні вченого заяву про те, що інопланетяни вже гостювали на Землі. Але вчений в своїй роботі тільки допускає такий варіант. Однак, за словами інших вчених, сама суть дослідження свідчить, що людству необхідно змінити підхід до пошуку позаземних цивілізацій.

Також повідомлялося, що вчені NASA висловили припущення, що НЛО можливо, вже відвідували землю, але уникли виявлення завдяки тому, що їх зовнішній вигляд сильно відрізняється від очікувань людей.

Нагадаємо, в Ірландії офіційно підтвердили появу НЛО і взялися за розслідування

Як повідомляв портал Знай.uа, уфологи виявили НЛО біля Сонця

Знай.uа писав інопланетяни вже перестали ховатися від землян і не соромлячись, просто в небі спокійно собі прошвирюються перед літаками.