Чи єдині ми у Всесвіті? Людство займається пошуком відповіді на це питання, з тих пір, як була відкрита найважливіша істина – світ не обмежується тільки нашою планетою. Допитливі уми людей намагаються проникнути все далі і далі за бар'єр видидмого, щоб, можливо, знайти контакт з позаземною цивілізацією. Звідси і з'явилася така професія, як уфолог. Не всі сприймають її всерйоз, а дехто навіть відверто підсміюється. Але уфологи продовжують займатися своєю справою, час від часу дивуючи нас несподіваними фактами.

Відомий уфолог Скотт Уорінг, вивчаючи знімки Сонця, отримані за допомогою апарату NASA, розглянув там дивний літаючий об'єкт. Зовні цей об'єкт нагадує морського коника, знімки передали його колір як жовто-білий, пише Vladtime. На думку уфолога, це – ніщо інше, як корабель прибульців, з досконалою неспалимої матерії, якій не страшні температури Сонця - інопланетяни змогли наблизитися до нього майже впритул. Так, NASA отримали чергову догану від уфолога за приховування інформації про інопланетну активність.

Колеги Уоринга зійшлися на думці, що корабель прибув із загадковою Нібіру. У зв'язку з тим, що їх планета близько підійшла до Землі, прибульці, ймовірно, зайнялися вивченням Сонячної системи. І налаштовані вони явно не агресивно – у іншому випадку, нашій планеті давно б настав кінець. Звичайно, знайшлися й ті, хто взявся люто спростовувати теорію Скотта Уорринга, стверджуючи, що ніяке це не НЛО, а всього лише спалах на сонці. З боку офіційної науки не надходить жодних коментарів, і це тільки підігріває прихильників конспірологічних версій.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав про те, що вчені помітили біля сонця НЛО, пожирає енергію.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вчені, що досліджують космос і галактику, відзначили загадкову аномалію яка виявилася дуже дивною.
Нещодавно експерти вивчили копії фотографій 6-річної давності, які здійснювало пристрій NASA.

У фотографіях експерти помітили таємничий предмет, що обертається близько Небесного світила. Безпосередньо предмет був сфероподібною фігурою. Експерти затвердили, то що космічне агенство виявило не тільки фотографії, але і відеоматеріал, що був таємним. Досі у професіоналів відсутні загальні версії.

Нагадаємо, в горах знайшли місце приземлення НЛО. Звичайний житель Аргентини знайшов місце, де, ймовірно, приземлився НЛО. Про це повідомляють аргентинські ЗМІ. Аргентинець Родріго розповів, що нещодавно він, повертаючись з роботи на мотобайку, поїхав по гірській дорозі неподалік від містечка Норкунко. На одній із безлюдних місць він зауважив візерунки на снігу, причому вони були незвичайної форми: один з них був у формі зірки, інший - немов спіраль.

"Ніколи не бачив нічого подібного", - зізнався чоловік.