Укзализныця нарешті оголосила маршрути додаткових поїздів на новорічні свята. Про це повідомляється на офіційному сайті Укрзалізници.

Вже сьогодні можна придбати квитки на 5 поїздів:

  • Київ - Миколаїв;
  • Покровськ – Харків;
  • Кременчуг – Бахмач;
  • Харків – Запоріжжя;
  • Київ – Запоріжжя.

Поїзд № 161/162 Київ — Миколаїв відправлятиметься 27 і 29 грудня, а також 3,5,9 і 13 січня, а в зворотному напрямку — 26,28 грудня і 2,4,8,12 січня. Поїзд № 205 Покровськ-Харків відправиться в рейс туди і назад 28,29,30 грудня та 2,4,5 січня.

Також додатковий поїзд у напрямку Харків – Запоріжжя курсуватиме 25 грудня і 1, 8 січня, а поїзд № 736 Київ – Запоріжжя – 22, 25, 29 грудня та 1, 5 січня.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

При цьому поїзд № 670 сполученням Кременчук – Бахмач курсуватиме лише один день – 8 січня.

В Укрзалізниці повідомили, що всього на свята планують призначити 30 додаткових поїздів.

Раніше повідомлялося, що поки серед пасажирів не стих ажіотаж із-за відсутності квитків на новорічні свята, Регіональний філіал Південно-Західна залізниця "Укрзалізниці" збирається серйозно озброїтися.

Керівництво перевізника закуповує пістолети, гвинтівки і патрони за 2,6 млн грн з ПДВ. Про це повідомляється на сайті Prozorro. Постачальником зброї стане Казенне науково-виробниче об'єднання "Форт" МВС України.

Нагадаємо, залізничний пекло перед Новим Роком: українців довели до відчаю, шлють прокльони Омеляну. Це вам не в комфорті до Борисполя покататися, тут ціла історія. Тільки з сумним фіналом.

Як повідомляв Знай. ua, пафосний експрес в "Бориспіль" ніяк не їде без чужої допомоги. Експрес до аеропорту “Бориспіль” їздить на буксирі.

Знай. ua писав, що Укрзалізниця замість продажу квитків закуповує зброю. Поки ви стоїте в черзі в арсеналі перевізника незабаром будуть пістолети і гвинтівки.