У неділю, 9 грудня, в різних регіонах України очікуються опади у вигляді дощів і мокрого снігу. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко.

Раніше вона повідомляла про опади у суботу, 8 грудня, які пов'язані з атмосферними фронтами і циклоном Marielou.

"В суботу, дощ і мокрий сніг випадуть у західних, північних областях та місцями в центральній частині країни. На сході, півдні, на Полтавщині, Черкащині та в районах Дніпра 8 грудня суттєві опади малоймовірні", - пояснює синоптик.

При цьому найхолодніше на цих вихідних буде на північному сході України, де вночі температура повітря опуститься до -10 градусів. Вдень очікується до 0. В інших регіонах температура не опуститься нижче -6 градусів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"В неділю, 9 грудня, атмосферний фронт зміститься на схід, тому опади, відповідно, будуть йти на сході, в центральній частині, на півдні України. Північ днем тимчасово очиститься від мокрого снігу і дощу, а в західні регіони почне надходити нова порція вологого повітря", - розповідає Діденко.

Температура повітря, за прогнозами синоптика, буде коливатися близько нуля, а найтепліше буде на заході +2-7 градусів.

у Києві В неділю, 9 грудня, очікується мокрий сніг з дощем. Однак ближче до обіду стихія вщухне і істотних опадів не буде.

"Температура повітря в денні години близько нуля, вночі 8 грудня — від -4 до -6 градусів, а вночі 9 грудня 0−2 градуси мороз", - прогнозує синоптик.

У вихідні краще не висовувати ніс на вулицю – Київ промокне, потім промерзне, а потім ще раз промокне, столицю обуяют сніги і дощі. Синоптики радять киянам і гостям столиці подбати про парасольках і зручної і теплого взуття.

Нагадаємо, українців чекають грязе-снігові процедури. Готуйтеся, погода почала псуватися.

Як повідомляв Знай. ua, погода на вихідні підготувала українцям коктейль з сльоти і сірості, краще сидіть вдома. В Україні погоду будуть визначати атмосферні фронти, пов'язані з циклоном Marielou.

Знай. ua писав, що зима підготувала мокрий подарунок. На Заході у всіх областях сніг змінився дощем.