Глава Міністерства зв’язку псевдореспубліки “ДНР” Віктор Яценко випустив марки зі своїм зображенням. Це відбулося відразу після того, як Яценко зайняв посаду очільника міністерства “ДНР”.

Такі дії добряче розсмішили користувачів мережів. Користувач соціальної мережі Twitter Денис Казанський опублікував допис, у якому висміяв Яценка.

“Ахаха, “міністр зв’язку ДНР” Яценко випустив марки з самим собою. Це навіть краще, ніж Захарченко, який змушував своїх слуг нагороджувати себе званнями та орденами”, - йдеться в дописі.

Користувачі мережі активно коментували допис. “Не кожному за ціле життя вдається стати маркою”, “Від скромності не помре”, “Листи можна буде відправляти лише в ЛНР”, - написали у коментарях.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Колишні розвідники “ДНР” також обурені такими діями “міністра”. Вони заявляють, що на окупованій території Донбасу важка економічна ситуація, люди бідніють, виробництво стоїть. Однак владі нічого не заважає займатися самолюбуванням і витрачати на це чималі кошти.

Нещодавно у псевдореспубліці “ДНР” провели вибори. Новообраним ватажоком став Денис Пушилін, який отримав 60,85% голосів. Після цього відбулися вибори на керівні посади в парламенті. Міністерство з’язку на окупованій території Донбасу очолив Віктор Яценко. Також у «ДНР» так званий «уряд» отримав більше повноважень. Він отримав можливість «законодавчої ініціативи».

За словами президента України Петра Порошенка, жодна цивілізована країна світу ніколи не визнає ці "вибори", організовані Росією.

Нагадаємо, жителі окупованого Донецька виступили проти "виборів". на знак протесту вони псують бюлетні.

Раніше Знай.uа писав про те, що учасникам незаконних "виборів" в підконтрольних бойовикам районах Донецької області зарахували на рахунок мобільного оператора угруповання "ДНР" цілих 50 рублів.

Також Знай.uа повідомляв, що інформаційні служби "ДНР" знову перевершили самі себе новим фейком.