З московського концертного залу "Мир", де Лев Лещенко повинен був брати участь в фіналі Всеросійського конкурсу "На Благо Миру" його терміново відвезли до лікарні.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Наразі вже відомо, що за лаштунками концерту співак відчув себе погано і йому відразу ж викликали швидку

Варто відзначити, що у 2014 році Лещенка вже госпіталізували прамо зі сцени. Тоді лікарі поставили йому діагноз міжхребцева грижа шийного відділу. В ході операції артисту встановили імплант з титану і нікелю.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"На Благо Миру" - це премія за доброту в мистецтві, благодійний проект, спрямований на покращення культурного та духовної атмосфери в суспільстві.

Разом з тим варто відзначити, що у суботу, 17 листопада, стало відомо про смерть легенди 90-х співака Євгенія Осіна.

Євген Осін помер в результаті серцевої недостатності. Зловживав алкоголем. А цей тиждень взагалі не виходив з дому - пив. Нещодавно артист проходив курс лікування в черговий клініці, де у нього діагностували цироз печінки і нервове виснаження. Про це розповів продюсер групи " Ласковый май" Андрій Разін.

"Він постійно скаржився, що у нього віднімаються ноги. Той розгульний спосіб життя, який він багато років вів, призвів до трагічного фіналу. Сьогодні сестра дзвонила йому, що не додзвонилася, поїхала до Жені, відкрила будинок, а він там ... Помер на самоті, йому не було до кого навіть звернутися", - повідомив Разін.

"Рука, яку він пошкодив у аварії, гнила. Нирки відмовляли. Ноги відмовляли. З ногами у нього і раніше були проблеми. Лікарі йому казали: "Ні в якому разі не пити", — розповідав раніше продюсер.

Пізніше з'ясувалося, тіло співака виявила його сестра Альбіна. Оскільки чоловік останню добу свого життя не виходив на зв'язок, вона вирішила приїхати до нього особисто.

"Відкривши двері в квартиру своїм ключем, вона виявила тіло співака в коридорі", — йдеться у повідомленні.

Інформацію про смерть прокоментувала і Дана Борисова.

"Настільки це все сумно і настільки… Просто жах. Кричали, до всіх зверталися… Всі хотіли йому допомогти, готові були допомогти з цією залежністю… Але це був такий чоловік. Ну нічого він не хотів міняти – його все влаштовувало", — зазначила вона.

Як відомо, співак народився в Москві 4 жовтня 1964 року. Він є автором відомих шлягерів 1990-х — "Плаче дівчина в автоматі", "Восьме березня", "Таня плюс Володя" та інших.

Нагадаємо, що відомо про покійного актора Сергія Юртайкіна з "Тихого Дону".

Як повідомляв "Знай.ua", у мережу потрапили останні фото Кобзона.

Також "Знай.ua" писав, що після смерті Кобзона розкрилися шокуючі подробиці про секс і його матір.

Лев Лещенко озвучил диагноз Вячеслава Добрынина