У вівторок, 14 листопада, трагічна звістка облетіла світ - на 92-му році життя в Росії помер радянський актор Сергій Юртайкин.

Про це повідомили в прес-службі ВДІКу.

"В кінці серпня стався інсульт, ну і зрозуміло, в лікарні в Красногорську був. Ну і все, дожив до 91 року, слава Богу. Що можу сказати, чудовий актор і як людина доброї душі. Він добра людина був, однозначно, віруюча" , — розповів племінник актора Михайло Юртайкін.

Родич актора зазначив, що його дядько любив більше сцену, ніж кіно.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Завжди говорив:" Мені на сцені краще", — резюмував Юртайкін-молодший.

Юртайкін народився 18 жовтня 1927 року в селі Старе Сіндрово Пензенської губернії Краснослобідської району (нині - Республіка Мордовія). Після закінчення ВДІКу він був зарахований в Театр-студію актора Сергія Герасимова.

Він знявся в таких легендарних фільмах, як "Тихий Дон", "Вірні друзі", "Неймовірні пригоди італійців у Росії", а також популярних серіалах "Далекобійники-2" і "Марш Турецького".

Нагадаємо, в Росії не стало знаменитого актора, зірки фільму "Тихий Дон" Сергія Юртайкіна. Знаменитість пішов з життя у віці 91 року.

Про це в середу, 14 листопада, повідомили у прес-службі ВДІК імені Герасимова.

Колеги та рідні актора не повідомляють про причини смерті.

"У ніч з 13 на 14 листопада 2018 року помер випускник ВДІКУ імені Герасимова акторської майстерні Герасимова (випуск 1953 року) Сергій Юртайкин. Один із студентів Сергія Аполлінаровича, який зіграв у легендарному "Тихому Доні", — цитує агентство міських новин "Москва" повідомлення прес-служби.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у мережі з'явилися останні прижиттєві світлини відомого російського співака Йосипа Кобзона.

Кобзон
Кобзон

Фотографії опублікувала російська актриса Аліка Смєхова у своєму Instagram.

Знімки, зроблені в березні 2018 року, у день народження актриси. Місяць потому, у квітні 2018-го, Кобзона госпіталізували через проблеми зі здоров'ям. 27 липня його підключили до апарату допоміжної вентиляції легенів, але навіть це не допомогло. Йосип Кобзон пішов з життя 30 серпня 2018 року.

Також Знай.uа писав про те, що на 81 році не стало знаменитого композитора, артиста Ігоря Лученока. Народний артист республіки Білорусь і СРСР помер після інсульту.