Міністр культури РФ Володимир Мединський зганьбився, прокоментувавши ідею назвати омський аеропорт на честь лідера гурту "Гражданская оборона" Єгора Лєтова

"За життя називати аеропорт не варто", — сказав він.

Варто відзначити, що музикант помер ще в 2008 році. Після сміху та заяви журналістів, що він помилився, Мединський викрутився, як міг.

"Я знаю... Це рішення має бути не розколюючим, а об'єднуючим. У нас є ще кілька таких пропозицій — назвати іменами лідерів поп-груп і музикантів... В будь-якому випадку, вирішувати людям", - заявив він.

Пізніше він заявив, що ці слова були вирвані з контексту журналістами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"І Лєтов живий, Ленін живий, і Леннон живий. Цитати треба давати повністю", - сказав Мединський.

Раніше повідомлялося, що президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв відмовився проходити біля стенду "Кримський міст" в ході його візиту в Петропавловська, де він разом з російським президентом Володимиром Путіним відвідав туристичну виставку "Нові підходи і тенденції розвитку туризму Росії і Казахстану".

Про це журналістам сказав прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков:

"Це було перевагою наших казахстанських колег, щоб маршрут проходу глав держав обійшов цей стенд, таке дійсно (було)".

Саме так Пєсков прокоментував публікацію в російському виданні "Московский комсомолец", в якій йдеться про те, що казахстанська сторона відмовилася погоджувати піший маршрут глави держави повз стенд із зображенням Кримського мосту через те, що Казахстан не визнав анексію Криму.

Фото побудованого окупантами Кримського мосту на стенді виставки, присвяченої чорноморським курортам, викликав цілу бурю пристрастей, які ледь не закінчилися політичним скандалом.

Нагадаємо, в Австрії набирає обертів шпигунський скандал.

Раніше Знай.ua повідомляв, Росія накличе введення нових санкцій, якщо захоче провести так звані "вибори" на тимчасово окупованих територіях України.

Також Знай.ua писав, українські волонтери ООС виклали в мережу фотографію чудовиська – російського бойовика-вбивці українських героїв.