Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Ломаченко переміг Педрасу та об'єднав пояси

Чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі.

Brexit
Brexit

Два зайці одним пострілом: у Британії запропонували альтернативу Brexit

Популярні новини зараз
Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка" Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Ембер Радд, міністр у справах праці і пенсій, запропонувала інший шлях для Британії, який може замінити Brexit. Цей варіант дозволить країні покинути ЄС, однак зберегти свій вплив в Європейській економічній зоні. Новину повідомляє Deutsche Welle з посиланням на інтерв'ю газеті Times з міністром Радд, яке було опубліковано 8 грудня.

Гривня
Гривня

Україна втрачає величезні суми через корупцію: тільки погляньте на ці цифри

Згідно з даними Центру економічної стратегії, бюджет України щорічно втрачає 26 мільярдів доларів одноразово і додаткові 8 мільярдів доларів через неефективне управління державою і корупції. Як це зрозуміти?

Верховна Рада прийняла закон, який робить актуальним планування бюджету України на три роки вперед на противагу щорічного планування.

затриманий моряк ВМС
затриманий моряк ВМС

Напад на українських моряків: у Росії пояснили перекриття Керченської протоки

У Федеральній службі безпеки Росії пояснили, чому перекрили Керченську протоку перед проходом українських кораблів. У відомстві зазначають, що перекрили протоку через величезну загрозу з боку українських військових, у тому числі для Керченського мосту.

"У першу чергу, це було пов'язано з попередженням провокації, провокаційної акції, яка могла бути здійснена судами ВМС України як щодо Кримського моста, так і щодо безпеки судноплавства в Керч-Єнікальському каналі", – висловив позицію Росії Вольський.

курс валют
курс валют

Курс валют на 9 грудня: гривня зажене долар в кут

Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс іноземних валют на вихідні дні, 8-9 грудня. Так, курс долара порівняно з показниками у четвер, 6 грудня, знизився в ціні і тепер становить 27,82 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.