На Закарпатті Служба безпеки України виявила понад 200 кг бурштину, який перевозили в мішках на авто.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"На стаціонарному посту "Нижні Ворота" Воловецького району правоохоронці виявили у позашляховику понад 200 кілограмів "сонячного" каміння. Житель Волинської області намагався транспортувати "товар" на територію Закарпаття. Бурштин він перевозив у мішках на задньому сидінні автомобіля", - повідомляє СБУ.

За даними СБУ, орієнтовна вартість партії на "чорному" ринку перевищує 1,5 млн гривень.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україну вбивають контрабандними російськими добривами. Масовий падіж худоби, отруєння людей, мор риби, «вигорілі» чорноземи, нищівний удар по економіці країни. Це всього лише невелика частина наслідків від використання контрафактних мінеральних добрив, які складами завозять в Україну з країни-агресора. Коли люди чують, що дві третини ринку мінеральних добрив в Україні захопила Росія, вони цього надають невелике значення. Звичайно, обурюються: «як так, чотири роки війни, а вони на нас заробляють?». Але на цьому все закінчується. А дарма.

Як повідомляв портал "Знай.uа", потонулий в 15 км від Одеси буксир "Паралель" плив у бік Болгарії з контрабандною баржею. На ньому знаходилося 5 мільйонів пачок цигарок невідомого походження. Під час "контрабандного подорожі" шторм посилився, екіпаж буксира, розуміючи, що подальший рух стал загрожувати їх життю, від'єднав баржу з контрабандою і подав сигнал лиха. Повз проходив танкер "Аркадія", який і врятував моряків. На борту баржі знаходилося 5 млн пачок сигарет. "За чутками, баржа везла сигарети з окупованого Криму", - кажуть у поліції.

"Знай.uа" писав, що московський провідник промишляв контрабандою. Поїзд Москва-Харків якраз проходив перевірку, коли в одного з працівників залізниці оглядова група виявила 15 шуб з лисиць і песців, передає Державна Прикордонна служба України в четвер, 29 листопада. Вироби знайдені в міжстельовому просторі поїзда. Прикордонники розповіли, що провідник намагався таким чином незаконно перевезти хутряні вироби через кордон.