Ворожу артилерію проросійських бойовиків зафіксували на окупованих територіях Луганщини. Знаходження небезпечного озброєння терористів виявили спостерігачі ОБСЄ.

Про це повідомили в прес-службі Операції Об'єднаних сил.

На заході Луганщини помітили дві самохідні гаубиці (2С1 "Гвоздика", 122 мм) і чотири буксирувані гаубиці Д-30 "Жаба", 122 мм) поблизу Білого.

В той же день, лініями відводу, однак за межами визначених місць зберігання важких озброєнь в тимчасово непідконтрольних уряду України районах, місія виявила, що досі не вистачає п'ятьох танків (чотири Т-64 і Т-72) і двох самохідних гаубиць (2С1 "Гвоздика", 122 мм), – відзначили в штабі.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На Луганщині знову зафіксовано ворожу артилерію За даними звіту СММ ОБСЄ, який опубліковано 08.12.2018, в...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zondag 9 december 2018

Раніше повідомлялося, що в листопаді були отримані супутникові знімки з Google Earth, які показали страшну військову правду: сотні російських бойових танків виявили на новій військовій базі в 18 км від кордону з окупованими територіями на сході України.

Згідно з зображень практично на самому кордоні присутні бойові танки Т-64 і Т-62М, передає Defence Blog.

Також поблизу помічені військові вантажівки в кількості кілька тисяч, артилерійські системи і танкери. Військова база з усіма цими "скарбами" розташована в околицях Кам'янця-Шахтинського.

"Закінчити війну і звільнити території можна, тільки воюючи. Ніяких інших способів не існує і ніколи не існувало у світовій історії. Крім одного - можна ще здатися, капітулювати, прийняти умови противника. Вибір залишається за нами", - каже волонтер.

Нагадаємо, супутники зафіксували сотні російських танків на кордоні. Тривожні звістки надійшли прямо з космосу.

Як повідомляв Знай. ua, Донецьку різке загострення: жорсткий бій потрапив на відео. Локацію за закритими вікнами визначити неможливо.

Знай. ua писав, що поліція втратила контроль: паніка і жах поглинули найромантичніше місто світу. Спалили авто, вкрали гвинтівку, застосували газ: світ шокує насильство у Франції.