У неділю в Дніпрі та області оголосили штормове попередження. Синоптики повідомили, що пориви південно-східного вітру можуть бути критичними.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Дніпропетровській області.

9 грудня

У Дніпрі очікується мінлива хмарність. Вночі синоптики обіцяють невеликий сніг з дощем, вдень - дощ. Вітер 7 — 12 м/с, його пориви протягом дня можуть досягати 15 — 20 м/с. Температура повітря по області вночі становитиме 3 — 2 градусів тепла, вдень — від 2 до 7 °С. По місту вночі температура буде близько нуля, вдень температура повітря складе 3 — 5 градусів тепла.

10 грудня

Місцями в Дніпрі йтиме мокрий сніг з дощем. Вітер 7 — 12 м/с. Вночі термометри покажуть від 1 до 4 градусів вище нуля, а вдень температура буде від 1 до 6 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ
Показати ще

11 грудня

Синоптики прогнозують мінливу хмарність. Днем в місті пройде сніг з дощем. На дорогах можлива ожеледиця. Вітер 7 — 12 м/с, його пориви протягом дня можуть досягати 15 — 20 м/с. По місту вночі температура буде коливатися в межах від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла, вдень температура повітря складе 0 — 5 градусів тепла.

Нагадаємо, у неділю, 9 грудня, на території України буде переважати вологе і тепле повітря, яке прийшло до нас із заходу Європи. В українському Гідрометцентрі повідомляють, що він принесе мокрий сніг з дощем. Вдень майже у всіх регіонах буде близько 0°, західних і південних областях 1−6° тепла.

При цьому на наших дорогах місцями очікується ожеледиця. Вітер південний 5−10 м/с, в західних областях місцями пориви 15−20 м/с. Карпатах вдень очікується сніг, а температура вночі та вдень буде близько 2−7° морозу. У західних областях країни, температура вночі 4−9° морозу. У східних регіонах і на півночі Лівобережжя 2−7° морозу.

Як повідомляв портал Знай.uа, на вихідних в Україні очікується погіршення погоди через циклон Marielou.

Також портал Знай.uа писав, що у вихідні краще не висовувати носа на вулицю – Київ промокне, потім промерзне, а потім ще раз промокне, столицю обуяють сніги і дощі.