Як йдеться у Facebook на сторінці прес-центру штабу ООС, протягом доби бойовики "ЛНВ/ДНР" близько 11 разів обстрілювали позиції захисників України. І далі продовжують активне використання забороненого Мінськими угодами важкого озброєння.

"Ворог відкрив прицільний вогонь з мінометів калібру 82 мм по позиціях Об'єднаних сил неподалік Новотошковского на Луганщині та хутора Вільного на Попаснянському напрямку. По опорним пунктам наших військ поблизу населених пунктів хутір Вольний, Авдіївка, Тарамчук, Красногорівка, Павлопіль, Водяне та Гнутово російські окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - повідомляється у звіті.

Відзначається, що незважаючи на активізацію терористів, ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Донецьк помирає від приниження. У Мережі показали, скільки зараз коштують продукти в місті Донецьк, яке зараз перебуває під російськими окупантами. Ціни на один і той же продукт – мандарини абсолютно різні в Харкові і в окупованому Росією Донецьку. Користувач соціальної мережі Твіттер В_ТЕМЕ сумно жартує на цю тему, що така різниця, мабуть із-за того, що на окуповані території через Сахалін везли.

На території, підконтрольній владі мандарини стоять на 40% дешевше. Якщо перевести ціни на курс гривні, то в Донецьку головне новорічне ласощі коштує 32 гривні за кілограм.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Обстановка на Донбасі загострюється, але українські герої майстерно розправляються з ворогом

За даними штабу ООС на ранок п'ятниці, 7 грудня, бойовики шість разів відкривали вогонь по позиціях українських військ на Донбассе. У тому числі озброєнням, яке заборонено мінськими угодами.

Як раніше повідомляв Знай.uа Волонтер розповів про думках Путіна на Донбасі та як перемогти у війні: "Ніяких інших способів не існує"

Знай.uа писав про те, що Під Києвом сталася НП: десятки військових опинилися на лікарняних ліжках.