П'ятий рік війни, тисячі життів на кону, переживання, безсонні ночі військових, волонтерів та рідних…Все це стало для нас буденністю, на яку, на жаль, перестали звертати увагу.

Нещодавно у мережі оприлюднили красномовний соціальний ролик під назвою "Урок" в рамках проекту "Україна у вогні", покликаний згадати про тих, кому ми зобов'язані можливістю дивитися у завтрашній день.

Як пояснив режисер відео Олександр Шкрабак, головне завдання команди – аби якомога більше земляків нарешті замислилися над найважливішим, життям всупереч війні. Адже воно триває: учні ходять до шкіл, закохані одружуються, народжують дітей, друзі відвідують кафе та ресторани.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Показано також, як змінилися обличчя і настрої українців – навіть підліткового віку. І на протилежному боці барикад, там, де зовсім і не пахне спокоєм, наші військові готуються дати черговий бій, заради того, щоб у нас був шанс на повноцінне життя, а не просто існування.

Для них це – також екзамен, і він значно суворіший і важчий, аніж у школі. Та солдати готові гідно його скласти, хоча замість дошки і крейди у них танки та зброя.

"За роботою, буденними справами та іншими клопотами, часто ми забуваємо, що війна - не десь там, далеко, а зовсім поруч, і що війна - на жаль, не в минулому, а зараз і сьогодні. Цими соціальними роликами ми закликаємо не бути байдужими, а бути свідомими. Ми хочемо подякувати всім тим, хто захищає нашу країну і робить все можливе для нашого майбутнього і майбутнього наших дітей", - наголошують творці відео.

Дивіться: Соціальний ролик ‘УРОК’/ Social Advertising ‘LESSON’

Соціальний ролик ‘УРОК’ | Social Advertising ‘LESSON’

Триває п’ятий рік війни в Україні. Сувора реальність тисячі забраних життів, неспокою, переживань за рідних, близьких та просто знайомих. Військові, волонтери та звичайні небайдужі українці кожного дня ризикують життям для збереження миру та спокою у нашій державі. З іншого боку, життя продовжується всупереч війні: учні ходять в школи, закохані одружуються, діти народжуються, люди ходять у кафе та ресторани. За підтримки Українського Культурного Фонду, креативне агентство WMD Agency презентує серію соціальних роликів ‘Україна у вогні’, об’єднаних темою війни в Україні. За роботою, буденними справами та іншими клопотами, часто ми забуваємо, що війна - не десь там, далеко, а зовсім поруч, і що війна - на жаль, не в минулому, а зараз і сьогодні. Цими соціальними роликами ми закликаємо не бути байдужими, а бути свідомими. Ми хочемо подякувати всім тим, хто захищає нашу країну і робить все можливе для нашого майбутнього і майбутнього наших дітей. Проект не має ніякого зв’язку з жодною політичною партією, окремими політиками та представниками влади. Це виключно громадянська позиція авторів проекту. ____________________________________ It is a fifth year of a war in Ukraine. A hard reality of thousands lost lives, anxiety, worries of relatives, friends and people you know. Every single day military servants, volunteers and regular people who care are putting their lives at risk to keep peace and quiet in our country. On the other hand, life goes on in spite of war: pupils go to schools, couples get married, children are born, people go to cafes and restaurants. With the support of the Ukrainian Cultural Foundation, the creative agency WMD Agency presents series of social advertising ‘Ukraine on Fire’, which talk about the war in Ukraine. Being busy at work, everyday stuff and other worries, quite often we tend to forget that the war is not somewhere, far away, but very close, behind the front doors. Unfortunately, the war is not past, but it is now and today. With this project, we are calling for people to be not indifferent, but conscious citizens. We would like to thank every single one who protects our country and who does everything possible for our own future and future of our kids. ⚠️ Disclaimer: this project has no single relation to any political party, individual politicians and/ or representatives of government. The social advertising presents solely views of the authors of the project.

Geplaatst door WMD Agency op Vrijdag 7 december 2018

Нагадаємо, ЄС покарає зухвалих організаторів "виборів" на Донбасі. Як повідомляв "Знай.ua", Бабченко змалював криваву долю України за однієї умови.Також "Знай.ua" писав, бойовики так званої "ДНР" знову почали ширити безглузді чутки про українську армію