Російський журналіст Аркадій Бабченко висловив власне бачення політичних баталій в Україні напередодні президентських виборів, які відбудуться весною наступного року.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на заяву Бабченка під час "Форуму вільної Росії".

Журналіст заявляє, що в Україні настав тільки тимчасове затишшя, і воно переросте у велику війну відразу після президентських виборів.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Бабченко заявив, що якщо Юлія Тимошенко стане президентом України, він поїде в іншу країну.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

За словами журналіста, прихід до влади Тимошенко закінчиться введенням в країну російських військ.

"Юлія Тимошенко - так само Володимир Путін. Якщо в Україні до влади приходить Тимошенко, то, я думаю, десь за півтора року, а приблизно стільки їй потрібно часу, щоб навернути і почати в Україні внутрішню громадянську війну, Володимир Володимирович просто вводить туди свою і армію під виглядом миротворців і каже: "Дивіться , ця країна не в змозі стати державою, давайте вас просто позбавимо від цього", - підкреслив журналіст.

Він додав, що після Тимошенко поїде куди завгодно, оскільки її перемога на виборах означає смерть.

"Тому що, коли вона приходить до влади - мене виселяють з країни, тому що між Україною і Росією досі є договір про екстрадицію злочинців. Тому в даному випадку Юлія Володимирівна - мій особистий ворог і ворог всієї України", - резюмував Бабченко.

Аркадій Бабченко
Аркадій Бабченко

Нагадаємо, нардеп від Блоку Петра Порошенка Ольга Богомолець заявила про намір балотуватися в президенти України. Депутат на своїй офіційній сторінці в Facebook написала звернення до українців, в якому заявляє, що йде в президенти, щоб стати гарантом справедливості для кожного українця.

Раніше Знай.uа писав про те, що екс-співачка Анастасія Приходько, котра не так давно заявила про намір приєднатися до лав "Батьківщини", прокоментувала можливу кандидатуру Володимира Зеленського на майбутніх виборах президента.

Також Знай.uа повідомляв, що у середу, 5 грудня, спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що провести місцеві вибори, які заплановані на 23 грудня, зараз неможливо через введення воєнного стану в Україні.