московський піп зі зброєю
московський піп зі зброєю

Перевертні гібридної війни: в СБУ показали, як Росія використовує своїх попів

СБУ почала видавництво спеціальних інформаційних буклетів з доказами провокацій російських спецслужб і Московського патріархату. Перший випуск буклетів анонсував глава Служби безпеки України Василь Грицак. Про це повідомляє прес-центр відомства в Facebook.

Бойовики "ДНР"
Бойовики "ДНР"

Путінські бойовики готують хіматаку на Донбасі: коли очікувати неминучого

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Росія може влаштувати на Донбасі нову провокацію - на цей раз, із застосуванням хімічної зброї. Цю інформацію повідомив на своїй сторінці у Facebook координатор групи "Інформаційне опір", народний депутат Дмитро Тимчук. Він порівняв заяви Російської Федерації по Донбасу з діями і пропагандою в Сирії.

пенсії в Україні
пенсії в Україні

Влада погрожує залишити українців без пенсій: здавалося б, куди гірше

В Україні чотири мільйони працездатних громадян не виплачують Єдиного соціального внеску, це означає, що в майбутньому вони можуть залишитися без пенсій. Цю інформацію повідомив глава Міністерства соціальної політики України Андрій Рева в ефірі одного з українських телеканалів.

Путін і Пєсков
Путін і Пєсков

В Кремлі пошкодували про те, що Україна розірвала дружні відносини з Росією

У Кремлі висловили жаль щодо того, що Президент України Петро Порошенко підписав Закон про непродовження Договору про дружбу, співпрацю і партнерство з Російською Федерацією. Про це 10 грудня заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

Макрон ввів у Франції надзвичайний стан, справи зовсім кепські, протести посилюються

У Франції оголосили надзвичайний стан. Про це заявив президент країни Еммануель Макрон. Відео свого звернення до громадян він виклав на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема в Facebook.