В Івано-Франківську завелись "зоозлодії", які цуплять з квартир та будинків не лише цінні домашні речі, а й домашніх тварин.

Так, в Івано-Франківську відбулося дивне пограбування. В ніч з 10 на 11 грудня крадії пробралися в квартиру багатоквартирного будинку по вулиці Національної Гвардії.

З квартири зникли цінні речі. Але не це здивувало господарів, які повернулись додому. Разом з речами крадїї поцупили іще одну цінну річ - домашнього улюбленця: пухнастого рудого кота.

Господарі викраденої тварини звернулися через соцмережі до користувачів з проханням допомогти у пошуку їхнього кота.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Може, хтось бачив такого красеня, телефонуйте за номером 0990650054. Кіт відгукується на ім'я Деньо", - говориться в повідомленні.

Чи будуть ті, хто викрав кота вимагати за нього у господарів викуп, невідомо.

Нагадаємо, Новий рік 2019: рік якої тварини за східним календарем

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Ведмідь покромсав українку на популярній базі відпочинку (моторошне відео)

На одній із популярних баз відпочинку у Карпатах стався шокуючий інцидент - на туристку зі Львова напав бурий ведмідь прямо на території готельно-розважального комплексу. Інцидент стався коли туристка підійшла до клітки з твариною і намагалася її сфотографувати. У відпочинковому комплексі, де стався інцидент, кажуть - туристка знехтувала своєю безпекою, вирішивши зблизька сфотографувати ведмедя.

Також "Знай.ua" писав, що Город разрушен, дом сгорел, но собака ждала: история современного Хатико трогает до слез

Нашумевшая трагедия американского городка Парадайз, от которого осталось только обугленное пепелище после лесных пожаров, не так давно терзала СМИ и сердца людей со всего мира. Но эту историю рассказали лишь сейчас – история о преданной собаке, которая никуда не отходила от сгоревшего дома и ждала свою хозяйку. И дождалась