Автор саги, "Пісні Льоду і Полум'я", яка лягла в основу екранізації "Ігри престолів" Джордж Мартін опублікував у себе в Твіттері календар на 2020 рік. Те, що фанати побачили на календарі, їх не втішило.

«Перший офіційний кадр з календаря Джона Хоу за мотивами всесвіту «Пісні Льоду і Полум'я», — похвалився письменник, — «фото — ті самі крижані павуки зі страшних казок Старої Нен».

Слід зазначити, що в першому сезоні павуки вже з'являлися в серіалі "Гра престолів" заочно. Тоді нянька дітей Старков розповідала Брану про Довгої Ночі — міфічного часу, коли Білі ходоки вперше з'явилися в Вестеросі.

За словами няні, тоді голод і смерть затопили всю землю, і останній залишився герой вирішив тоді знайти Дітей, в надії, що їхня давня магія допоможе відвоювати те, що втратили армії людей.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Багато років тривали пошуки, поки він остаточно не зневірився знайти Дітей Ліси і таємні міста. Друзі гинули один за одним, потім упав кінь, і нарешті, издохла собака. Меч замерз так, що одного разу взяв і зламався. І тоді запах його гарячої крові почули Інші. Вони пішли за ним слідом, тихо і невідступно, нацьковуючи зграю блідих павуків – величезних, як гончі пси".

Фанати відразу ж припустили, що цих чудовиськ слід чекати вже в фінальному сезоні і крижані павуки могли б стати секретною зброєю Білих Ходоків у війні проти живих. До цього в їх армії були тільки мертві коні, ведмеді, велетні і зомбі-дракон.

Користуючись нагодою, фанати нагадали Джорду Мартіну про те, що обіцяна ним книга так поки і не вийшла. Зокрема в коментарях до посту письменника в «Твіттері» фанати Мартіна поцікавилися, чи треба чекати вихід календаря 7 років, стільки ж, скільки і обіцяної книги, і чи вийде він до кінця 2020 року, або може до кінця 2030-го.

Нагадаємо, Вчені з'ясували, коли Вестерос в "Грі престолів" залишиться безлюдним

Вчені Університету Маккуорі Австралії Листад і Браун провели дослідження, в ході якого ретельно вивчили рівень смертності персонажів у культовому серіалі "Гра престолів" і порівняли його з історичними джерелами середніх віків. Результати роботи опубликованы на сайті досліджень.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Мартін зробив приголомшливий подарунок фанатам "Ігри престолів": не впадіть зі стільця

Також "Знай.uа" писав, що Автор "Гри престолів" Джордж Мартін зробив сенсаційну заяву: ми так довго цього чекали