Український виконавець та продюсер Потап поділився раритетним фото. На ньому зображений сам співак та його друзі декілька років тому.

Знімок Потав опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Олексій Потапенко (справжнє ім'я виконавця) лаконічно підписав фото: "Вмираю".

На знімку зірка українського шоу-бізнесу зображений разом зі своїми друзями Вадимом Федоровим (Дядя Вадя), дизайнеркою Анною Андрійчук-Завгородньою, Василем Котлярова і іншими під час відпочинку в ресторані.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Користувачі соіцальної мережі тепло відреагували на публікацію. 'Молоді такі!", "Якого року фото", "Вічно молоді, вічно успішні", "Такі прикольні", "Аня смішна) і як завжди крута", - написали вони у коментарях.

Потап виглядає значно молодшим та стрункішим на фото. Однак точної дати, коли зроблений знімок, не вказано.Також поруч з Потапом знаходиться молода людина, яка робить вигляд, що намагається схопити артиста за серце.

Нагадаємо, що знаменитий український музикант і продюсер Олексій Потапенко досить своєрідно приніс вибачення співачки Тіни Кароль за недавній тролінг в її бік. У своєму Instagram він опублікував фото, на якому нібито чіпає груди виконавиці, торкаючись до її фотографії на стіні.

"Знай.uа" писав, що відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, який нещодавно засвітився в американському Маямі разом з Настею Каменських, показав цікаве фото в своєму Instagram. В цей раз виконавець засвітився в каліфорнійському Лос-Анджелесі. І якщо по приїзду туди Потап викладав фотографії з Каменських, то цього разу він здивував знімком з незнайомкою.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських і Потап не відлипають один від одного в Майямі.