Циклон вже старенький і йому пора на пенсію, ось він і вирішив оселитися в Україні. Саме на території нашої країни він стаціонуєтся, заповнює низький тиск високим. Тому на Півночі і в деяких областях Центру, а також на Заході ще буде сніг. Але тенденція йде до припинення будь-яких опадів. Однак температура повітря теж знизиться. Як завжди, спочатку проходить сніг, а потім він закріплюється морозом, як за підручником.

Найближчої ночі в Україні буде температура від -2 до -8 градусів, а вдень від -1 до -4 градусів. У неділю буде більше опадів на крайньому Заході, зате тут і потеплішає. У Києві 14-15 грудня ще буде літати невеликий сніжок, а ось в неділю істотних опадів вже не буде. Також Наталка сказала, що в столицю йде похолодання. Вночі буде ставати холодніше поступово від 3 до 6 градусів морозу, а потім і від -4 до -9. Вдень в Києві очікується від -2 до -5 градусів. Будьте обережні, ожеледь стане сильніше.

Також Наталка зробила попередній прогноз і на наступний тиждень. За її словами в Україні будуть домінувати морози і суха погода. Сніг та мокрий сніг будуть іноді випадати тільки в західних областях.

І не забувайте вимикати опалювальні пристрої, які стануть найближчим часом актуальними. Час товстих шапок з балабонами - прийшов!)

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Прогноз погоди в містах України

Ужгород - удень 0...+2, вночі - 2...-4

Львів - удень -1...-3, вночі -2...-4

Івано-Франківськ - вдень -2...-4, вночі -6...-8

Тернопіль - вдень -2...-4, вночі -5...-7

Чернівці - удень -1...-3, вночі -5...-7

Хмельницький - вдень -2...-4, вночі -5...-7

Луцьк - вдень -2...-4, вночі -4...-6

Рівне - вдень -2...-4, вночі -4...-6

Житомир - вдень -2...-4, вночі -5...-7

Вінниця - днем - 1...-3, вночі -5...-7

Одеса - днем 0...+2 вночі -3...-5

Миколаїв - удень 0...-2 вночі -3...-5

Херсон - удень -1...+1 вночі -3...-5

Сімферополь - удень +3...+5 вночі 0...-2

Кропивницький - вдень -2...-4 вночі -5...-7

Черкаси - вдень -2...-4 вночі -5...-7

Чернігів - вдень -2...-4 вночі -5...-7

Суми - вдень -2...-4 вночі -5...-7

Полтава - вдень -2...-4 вночі -4...-6

Дніпро - удень -1...-3 вночі -3...-5

Запоріжжя - днем -1...+1 вночі -4...-6

Донецьк - удень 0...- 2 вночі -2...-4

Луганськ - удень -1...-3 вночі -3...-5

Харків - вдень -2...-4 вночі -4...-6

Київ - вдень -2...-4 вночі -5...-7

Народний синоптик Леонід Горбань розповів, що з 28 по 31 грудня в Україні температура впаде до 4-6 градусів нижче нуля. Він підкреслив, що мороз протримається і в перші три дні січня - тоді температура не підніметься вище 3-4 градусів

Нагадуємо, вчені заявляють, що глобальне потепління найбільше відчують всі жителі Землі в 2019 році. Синоптики визначили, якою буде погода в 2019 році, людству не минути лиха.

Раніше Знай.ua писав про те, що кілька років тому зима на Україні відрізнялася сильними морозами, великими кучугурами і пронизливим холодом. Вже з середини грудня найчастішими суворими супутниками взимку були снігопади, хуртовини і ожеледиця.

Раніше портал Знай.ua писав, що синоптики шокували світ правдою про погодні аномалії, які очікують нашу планету вже найближчим часом. Про це повідомляє National Geographic з посиланням на відповідний прогноз синоптиків.