На початку робочого тижня, у понеділок та вівторок в Україну насуваються справжні морози. На Заході країни слід чекати сильніших снігопадів.

Про це повідомили співробітники Укргідрометцентру.

Температура в західних і південних областях вночі 3−8°, вдень 0−5° морозу, на Закарпаття на крайньому півдні вночі 0−4° морозу, вдень 1−4° тепла; на решті території вночі стовпчики термометрів опустяться до 6−11° морозу, вдень 3−8° з почначкою "мінус".

У Києві снігопади припиняться на якийсь час; на дорогах ожеледиця, температура вночі 7−9°, вдень 5−7° морозу.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На вівторок, 18 грудня, в більшості областей України синоптики прогнозують сніг лише у західних регіонах, на тешті території без опадів, але вже невеликий. На дорогах ожеледь. Вітер східний, північно-східний, 5−10 м/с, на півдні країни і в Приазов'ї місцями пориви 15−18 м/с.

Температура в західних і південних областях не зміниться; на решті території зниження температури вночі до 10−15°, вдень вище 5−10° нижче нуля.

У Києві опадів не передбачають. На дорогах потрібно бути максимально уважними та обережними. Вітер східний, 5−10 м/с. Температура вночі 10−12°, вдень 7−9° морозу.

Водіїв просять бути обережними, адже на дорогах слизько, ожеледиця в усіх областях.

Нагадаємо, Укравтодор розповів, у якому стані дороги та що потрібно знати кожному водієві. Також водіїв західних областей просять за можливості не виїжджати з дому через ускладений рух на дорогах та погіршення погодиї умов.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, українцям розповіли, яка погода буде на Миколая та кому пощастить найменше.

Також портал Знай.ua писав, що вчені прогнозують, що 2019 рік стане найспекотнішим в історії людства.

Дивіться: Глобальне потепління. Що буде з планетою та людьми