На Драгобраті в Карпатах висота снігового покриву становить 54 см станом на ранок 17 грудня. Про це йдеться у повідомленні відділу гідрологічних прогнозів Українського гідрометцентру у Facebook.

За даними синоптиків, сьогодні вранці на полонині Пожежевська температура повітря становила -0,4 градуси морозу, висота снігового покриву становила 29-47 см, сніг злежаний, вологий. До слова, саме тут розташована найвисокогірніша українська метеостанція.

Крім того, повідомляється, що на гірськолижному комплексі Плай температура повітря склала -3,6 градусів морозу, пориви вітру до 8 м/с, хмарно, сніг, висота сніжного покриву складає 23-39 см, сніг свіжий, пилоподібний, добре закріплений.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"На сніголавинному пості Драгобрат температура повітря близько 0 градусів, мокрий сніг, висота сніжного покриву складає 54 см", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Укравтодор розповів, у якому стані дороги та що потрібно знати кожному водієві. Також водіїв західних областей просять за можливості не виїжджати з дому через ускладений рух на дорогах та погіршення погодиї умов.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, українцям розповіли, яка погода буде на Миколая та кому пощастить найменше.

Також портал Знай.ua писав про погоду на початок тижня: стихія змусить українців страждати.