Предстоятель Православної церкви митрополит Епіфаній володіє будинком у селі Святопетровске Київської області. Відповідні фотографії з'явилися в мережі.

Двоповерховий котедж жовтого кольору знаходиться в Києво-Святошинському районі Київської області в селі Святопетровское. Територію оточує невисокий сірий паркан.

Крім основного будинку на ділянці розташовані ще кілька будівель, типу гостьового будиночка і господарського приміщення.

Крім цього, відповідно з випискою з реєстру нерухомого майна, площа будинку - 206 квадратних метрів. Крім того, у Епіфанія є дві ділянки - 0,9 і 0,7 гектара для присадибного господарства.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На сьогоднішній день нерухомість в даному районі можна купити від 500 доларів за квадратний метр. Тобто вартість будинку Сергія Думенко (світське ім'я Епіфанія) може становити не менше 100 тисяч доларів.

Раніше повідомлялося, що новообраний предстоятель нової УПЦ Епіфаній пояснив, що не може бути двох канонічних митрополитів київських, бо Онуфрій тепер тільки митрополит РПЦ в Україні.

Він зазначив, що написав Онуфрію листи вселенський патріарх Варфоломій, і в ньому чітко зазначено, що після обрання предстоятеля нової церкви не зможе бути двох митрополитів київських.

"Відповідно митрополит Онуфрій буде тільки митрополитом Російської православної церкви в Україні", - пояснив Епіфаній.

Відтепер всі парафії Московського патріархату знаходяться "в лоні РПЦ, маючи українську реєстрацію", зазначив Епіфаній та закликав усіх приєднуватися до єдиної Православної церкви України.

Нагадаємо, Константинополь забув про Кирила: Вселенський патріархат поставив Єпіфанія і українську церкву вище РПЦ.

Як повідомляв Знай. ua, Епіфаній вперше відслужив у Києві: Томос близько. У Михайлівському соборі зібралося близько 200 осіб. Обстановка спокійна.

Знай. ua писав, Митрополит Епіфаній показав Москві, що таке священний обов'язок: "Ми готові прийняти їх з братньою любов'ю". "Після цього документа ми будемо формувати всі відповідні органи".