Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Вакарчук відповів на запитання про своє президентство: "Я не буду думати ні секунди"

Останнім часом ім'я Святослава Вакарчука звучить все частіше не в контексті музики, а в контексті політики. Його включають у всі соцопитування, рейтинги, вже сперечаються над процентами, які "отримає" Вакарчук на виборах. Однак, питання, яке хвилює українців сьогодні – чи піде Вакарчук в президенти? – залишається без відповіді самого Святослава.

нардепи
нардепи

Популярні новини зараз
Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки
Показати ще

Депутати хочуть подарувати українцям ще один вихідний: названо дату та причину

Народні депутати запропонували оголосити 15 грудня Днем духовної єдності і зробити його вихідним. Про це повідомив нардеп Сергій Міщенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Бойовики "ДНР"
Бойовики "ДНР"

Бойовики в паніці розбігаються через "наступ" ЗСУ: 20 000 людей і 120-ть танків

Бойовики так званої "ДНР" підняли хвилю паніки в мережі. Вони заявили, що жителям Світлодарська нібито сказали терміново покинути місто у зв'язку з активізацією бойових дій. Про це повідомляє телеграм-канал бойовиків WarGonzo.

"В Світлодарську (підконтрольному ВСУ населеному пункті) місцевим жителям сказали їхати з міста. Тим же, кому нікуди їхати, запропонували відправитися в Житомир, де їх розселятимуть", - повідомило нібито джерело каналу.

Бос патрульної поліції потрапив у ДТП: службова іномарка вщент

Олександр Вовченко, начальник Управління патрульної поліції Луцька на службовому автомобілі Hyundai Sonata потрапив у Києві в ДТП. Про це повідомили в УПП у Волинській області. Як стало відомо, аварія сталася близько 8:00 8 грудня на вулиці Маршала Конєва у Києві. Службове авто поліції зіткнулося з автомобілем Ford Mondeo.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Люди Януковича захоплюють Львівщину: річки вже під контролем

Державне агентство водних ресурсів довірило посаду начальника басейнового управління водних ресурсів річок Західного Бугу і Сяну Андрію Ковтуну. Олександр Ганущин, голова Львівської обласної ради, заявив: "Цінні кадри Януковича повертаються на Львівщину".