На окупованому путінськими головорізами Донбасі знищено небезпечного бойовика. Відомо, що бойвика, який топтався по українському прапору, ліквідували ще 6 грудня.

Про це стало відомо завдяки повідомленню офіцера української армії Анатолія Штафена, відомого також під позивним "Штірліц".

За даними Штефана, ліквідованого бойовика звуть Олексій Бірюлін народився 13 березня 1963 року в російському Кіровську.

#200_бригада 06.12.2018 г., пополнилась очередным бойцом, Бирюлин Алексей из Кировска (обстоятельства требуют...

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Geplaatst door Анатолий Штефан Штирлиц op Zaterdag 15 december 2018

"Погана прикмета топтати прапор України, саме в День ЗСУ карма спрацювала", – наголосив Штефан.

Також Штефан зазначив, що обставини його смерті зараз з'ясовуються. Згідно з інформацією на сайті "Миротворець", Бірюлін був командиром підрозділу бойовиків і брав участь у боях за Дебальцево. Крім того, відомо, що у нього залишилася дружина Лариса (1966 рік народження).

Варто нагадати, що в понеділок, 17 грудня, держпідприємство "Науково-виробничий комплекс "Прогрес", що входять до складу госкомплекса "Укроборонпром", завершило роботи над поліпшенням і повним заміщенням російських компонентів високоточного 152-міліметрового снаряду "Квітник". Про це повідомили на сайті "Укроборонпрому".

"Ніжинське підприємство, яке є провідним розробником високоточних снарядів, готове до випробувань і серійного виробництва цього високотехнологічного зброї, яке повністю відповідає концепції сучасної війни за стандартами НАТО", – вказується в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що безпілотник СММ ОБСЄ дальнього радіусу дії днями зафіксував, що відбувається на лінії зіткнення і в тилу ворога. Про це повідомляє прес-центр Об'єднаних сил. Безпілотник зафіксував дві буксирувані гаубиці (2A36 "Гіацинт-Б", 152 мм) поблизу населеного пункту Нове на захід від Луганська.

Нагадаємо, переселенці зізналися, чи повернуться вони на Донбас і Крим.

Як повідомляв Знай.uа кримський архієпископ попередив українців про небезпеку.

Знай.uа писав, на Донбасі розмінували найважливіший водопровід, плани бойовиків провалилися.