Президент Росії Володимир Путін у черговий раз спробував налякати весь світ новітньою українською зброєю.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, Путін розповів, що Росії вдалося створити унікальну зброю, яка зможе переконати будь-кого.

"Наші нові системи, сподіваюся, змусять замислитися тих, хто звик до мілітаристської і агресивної риторики", - підкреслив Путін.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Крім того президент РФ відзначив, що вже найближчим часом відбудеться серійне виробництво ракетного комплексу "Авангард", випробування "Сармат" та несення науково-дослідного чергування новітньої російської ракети "Кинжал", мультфільм з якою Путін показав вже доволі давно.

Більше того очільник Кремля додав, що нова зброя значно збільшить потенціал російської армії та флоту.

Разом з тим варто відзначити, що вперше з 2014 року російський президент Володимир Путін відкрито назвав окупацію українського Криму "анексією". Сталося це під час зустрічі з місцевими театральними діячами в Ярославлі.

На ній ректор театрального інституту Сергій Куценко похвалився, що його навчальний заклад створило мережу таких в регіонах, а почалося все з Севастополя.

"Ми починали із Севастополя дуже давно. Ми це робимо уже дуже багато років! Зараз у нас 14 таких цільових груп для театрів малих міст Росії. Тобто вони там працюють і приїжджають до нас на навчання, і педагоги їздять до них" — заявив Куценко.

Тоді Путін запитав: коли саме почали розробляти проекти, на що почув у відповідь – "ще за України".

"Ось коріння анексії хто закладав", — вперше назвав це слово щодо окупації Криму російський президент, традиційно знявши всю відповідальність за захоплення територій.

Як відомо, нещодавно Генасамблея ООН прийняла ініційовану Україною резолюцію "Проблема мілітаризації Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, України, районів Чорного та Азовського морів".

Вона закликає Росію вивести свої війська із території окупованого Криму і засуджує зростаючу російську військову присутність у Чорному й Азовському морях.

Нагадаємо, у Трампа розповіли, як загинув особистий "шукач" Путіна.

Як повідомляв "Знай.ua", Путіну остаточно знесло дах.

Також "Знай.ua" писав, що Генасамблея ООН прийняла доленосне рішення щодо агресії Путіна у Азовському морі.

Путін погрожував ядерною зброєю опонентам, які запроваджують санкції проти Росії