Користувачів интернета розсмішили «філософські» думки президента Росії Володимира Путина про реп.

Висловлювання Путіна розмістив у соцмережі Дмитро Смирнов, журналіст кремлівського пулу.

«Реп та інше тримаються на трьох китах — секс, наркотики і протест. Найбільше турбують наркотики, це шлях до деградації нації. Їм подобається цим десь за бугром займатися — Бог в поміч, хай що хочуть, те і роблять. Ми повинні зробити, щоб цього не було», — сказав Путін.

Це висловлювання Путіна дуже насмішило громадськість.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

«Путін ще й музикантом виявився», «при совку таке ж говорили про рок», «реп тримається на трьох китах – секс, наркотики і твоя мамка», «залишився тільки протест до сексу», «аргентинський кокс», «путінізм – шлях до деградації», «давно на коксі сидить, так сіпається», — пишуть користувачі соцмереж.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на цих вихідних відбулася справді історична подія – була проголошена єдина Православна церква України та обрано її предстоятеля, яким став Митрополит Переяславський та Білоцерківський Епіфаній. Очевидно, що це досягнення особливий внесок вніс Петро Порошенко. Фактично президент одним махом звільнив Україну від «гэбэшников» в рясах і домігся створення незалежної української церкви.

Як повідомляв портал "Знай.uа", російський президент Володимир Путін цілком підтримав ідею Дениса Мацуєва, який є одним з найкращих піаністів планети, про те, щоб провести в 2023 Рік музики в Росії. Путін дав вказівку організувати заходи в честь 150-річчя з дня народження великого композитора Сергія Рахманінова. Заява від президента прозвучала на засіданні ради з культури і мистецтва.
"Знай.uа" писав, що "улюблений" авіаносець Путіна, "Адмірал Кузнєцов", який до того ж ще й поламаний, влип у чергову історію. У Мережі розповідають про те, що двоє російських військових надовго сіли до в'язниці за розкрадання радіодеталей з "Кузнєцова". В сумі "награбоване" становить майже півтора мільйона рублів.