Екс-радник Дональда Трампа Майкл Флінн в ході допиту розповів, що начальник ГРУ Генштабу РФ Ігор Сергун помер у Лівані.

Про це свідчать протоколи допиту, які було опубліковано на сайті американського мін'юсту.

За даними Флінна, коли він дізнався 3 січня 2016 року про смерть Сергуна, то відразу ж зателефонував послу Росії в США Сергію Кисляку для того, щоб висловити співчуття.

Варто нагадати той факт, що генерал-полковник Ігор Сергун помер на початку січня 2016 року в віці 58 років. Російська влада повідомила, що причиною смерті голови військової розвідки в підмосковному будинку відпочинку став серцевий напад.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що спроби спецслужб РФ маніпулювати свідомістю американців активізувалися в 2014 році. Ці дані отримані комітетом з розвідки Сенату США, повідомляє The Washington Post. Журналісти стверджують, що у них на руках є чернетку звіту про "прямих доказах" втручання Росії у 2016 році на вибори президента США.

Це перше велике дослідження. Воно включає аналіз "мільйонів записів в соцмережах", який показує, що акаунти, які пропагували Трампа, платили за рекламні пости (з позначкою "Sponsored") у рублях, а для реєстрації використовували номери російських мобільних операторів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що цілий ряд американських федеральних відомств включно з Білим домом США почали завчасну підготовку до можливої припинення роботи уряду через розбіжності між республіканцями і демократами щодо будівництва стіни на кордоні з Мексикою.

За даними місцевих ЗМІ, призупинення роботи низки відомств може початися 22 грудня, якщо республіканців на чолі з Трампом не вийде домовитися з демократами, які не підтримують виділення 5 млрд доларів на будівництво стіни на кордоні з Мексикою.

Нагадаємо, Меланія Трамп повеселила зміною зачіски: вони стали близнюками.

Як повідомляв Знай.uа мерзенні нахили Путіна викликали огиду в мережі: "вже навіть не приховує".

Знай.uа писав, Главою Білого дому став хейтер Трампа: він мерзенна тварина.