У четвер, 22 листопада, стало відомо про смерть глави ГРУ Росії Ігоря Коробова.

В офіційному повідомленні щодо причини смерті голови, пов'язаного із безліччю скандалів відомства, йдеться про тяжку хворобу Коробова.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Знай.uа вирішив нагадати, чим запам'ятався головний шпигун Путіна та його список "заслуг" перед Кремлем.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Ігор Коробов народився 3 серпня 1955 року в Росії.

Серед його регалій - начальник Головного розвідувального управління Генерального штабу Збройних Сил РФ, заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил РФ, генерал-полковник та Герой РФ.

За повідомленням джерел, у 1973 році Ігор Коробов вступив і в 1977 році закінчив з відзнакою літунське відділення Ставропольського вищого військового авіаційного училища льотчиків і штурманів протиповітряної оборони.

У листопаді 1977 р. лейтенант Ігор Коробов прибув після розподілу на подальшу службу в 518-й винищувальний авіаційний Берлінський ордена Суворова полк (аеродром Талагі, Архангельськ) 10-ї окремої Червонопрапорної армії ППО. У 1980 р. був запрошений в військову розвідку, потім закінчив Військово-дипломатичну академію.

Проходив військову службу на різних посадах в Головному розвідувальному управлінні, був першим заступником начальника Головного управління — займаючись питаннями стратегічної розвідки, зокрема в його віданні були всі закордонні резидентури управління.

У лютому 2016 року Указом Володимира Путіна призначений начальником Головного управління Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації — заступником начальника Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації.

Помер 21 листопада 2018 року у Москві, офіційна версія - через тяжку хворобу.

Нагадаємо, у Росії несподівано помер начальник Головного управління Генерального штабу Збройних сил генерал-полковник Ігор Коробов.

Раніше Знай.uа писав про те, що ФСБ затримала співробітника прикордонної служби в Північно-Західному регіоні, який, як передбачається, "злив" інформацію про переміщення за кордон співробітників ГРУ Олександра Петрова і Руслана Бошірова.

Також Знай.uа повідомляв, що у Великобританії розгорівся новий скандал.