В Росії несподівано помер начальник Головного управління Генерального штабу Збройних сил генерал-полковник Ігор Коробов.

Про це пишуть російські ЗМІ з посиланням на відповідне повідомлення Міністерства оборони Росії.

У повідомленні сказано, що на момент смерті генералу Коробову було 62 роки. Причиною смерті офіційно називають тяжку хворобу військового. Однак цікаво те, що його попередник Ігор Сергун також помер, іще будучи при посаді.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Генерал-полковник Коробов починав службу ще у Збройних силах СРСР, де служив з 1973 року. Починаючи з 1985 року, він працював у військовій розвідці, через 31 рік, у 2016 році, його призначили головою ГРУ.

Коробов очолив відомство після загадкової смерті попереднього начальника Ігоря Сергуна, який, згідно офіційної версії, несподівано помер у себе вдома у Підмосков'ї від серцевого нападу 3 січня 2016 року. Однак, якщо вірити даним американської розвідувально-аналітичної компанії Stratfor, його смерть настала зовсім у інший день, з інших причин, і не у Підмосков'ї, а в Лівані.

Варто додати, що у 2018 році ГРУ опинилося у епіцентрі ряду скандалів, найгучнішим з яких було отруєння у Великобританії Сергія і Юлії Скрипалів.

Отруєння Скрипалів
Отруєння Скрипалів

Нагадаємо, усе більше нових подробиць спливає про імовірних отруйників екс-шпигуна Сергія Скрипаля, які зайвий раз доводять причетність офіцерів ГРУ до злочину у Солсбері.

отруєння Скрипалів
отруєння Скрипалів

Так у мережі спливли фото, на яких людину, схожу на полковника ГРУ Анатолія Чепігу (Руслана Боширова), помітили на фото поруч із заарештованою у США за підозрою в шпигунстві росіянкою Марією Бутіною.

Раніше Знай.uа писав про те, що Росія продовжує цинічне для усього світу розслідування з приводу "витоку персональних даних" отруйників Скрипаля, офіцерів ГРУ так званих Олександра Петрова та Руслана Бошірова.

Боширов та Петров
Боширов та Петров

Також Знай.uа повідомляв, що у Великобританії розгорівся новий скандал. У Солсбері місцеві жителі незадоволені концертом під назвою "З Росії з любов'ю".