Найкраща подруга глави російського зовнішньополітичного відомства Сергія Лаврова, і за сумісництвом дипломат-садівник Марія Захарова в соціальних мережах похвалилася дозрілим кущем глоду, який вона ростила кілька років.

Марія Захарова
Марія Захарова

Варто зазначити, що своєю публікацією у Facebook прес-секретар МЗС РФ сильно насмішила користувачів мережі. Захарова викликала асоціативні приколи на свою адресу через відомого в Росії алкогольного напою "глід".

Боярышник вырос. Посадила лет 5 назад маленький росточек. А сейчас кустище с шипами и ягодами

Geplaatst door Maria Zakharova op Zondag 21 oktober 2018

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Глід виріс. Посадила років 5 тому маленький паросток. А зараз це – величезний кущ з колючками і ягодами", - пише в повідомленні Захарова.

Так, варто погодитися, що повідомлення в соціальних мережах викликало бурю з активних обговорень.

"Це дуже відомий сорт глоду, його додають в "Novichok", "А що, аптекарського вже не вистачає? І "блакитний чайок" з мухоморів вже не справляється зі своїми тарганами в голові", "А Машка вже урожай з куща зібрала, поставила настоянку. Одна ягідка вам – терпелам на вдавитися. Решта все собі коханій", – жартують в мережі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін не на жарт розлютив користувачів новим знімком під час святкування ювілею народного артиста СРСР Марка Захарова. Фото оприлюднив на своїй сторінці в Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов.

Користувачі мережі бурхливо відреагували на пост кореспондента.

"Так буває, дракон привітав режисера фільму "Вбити дракона ", - згадали в коментарях про відому картину Захарова. "- І ви терпите? - Ми звикли. - До дракона можна звикнути? "- вони провели аналогію з Путіним.

Варто нагадати, що представника Міністерства закордонних справ Російської Федерації Марію Захарову запідозрили в проблемах зі здоров'ям. В мережу виклали фото, на яких чітко видно, що Захарова страждає від невідомої хвороби.

Нагадаємо, безглузді відмазки Захарової не залишили жодного шансу отруйникам Скрипалів.

Як повідомляв Знай.uа Росія знайшла собі нових "братів".

Знай.uа писав, у Путіна вигадали нову тортуру для Сенцова.