Російський МЗС жорстко відреагувало на скасування візиту британського міністра Бориса Джонсона до Росії.

Офіційну позицію країни висловила представник МЗС Марія Захарова, передають російські ЗМІ. За словами дипломата, відміна візиту пішла відразу після того, як з'явилися повідомлення про його перенесення.

"Причини британською стороною називалися різні. Таке враження, що наші західні колеги живуть в якійсь власній реальності, в якій вони спочатку намагаються одноосібно будувати колективні плани, потім їх також одноосібно змінювати, придумуючи абсурдні приводи", - сказала Захарова.

Нагадаємо, Джонсон скасував візит в Москву і написав в соціальних мережах, що ситуацію в даному питанні кардинально змінила хімічна атака в Сирії. За його словами, він має намір обговорити дану ситуацію з колегами по G7.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Росія на засіданні Ради Безпеки ООН заблокувала прийняття резолюції, яка засуджує використання хімічної зброї в Сирії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще