У Великобританії розгорівся новий скандал. У Солсбері місцеві жителі незадоволені концертом під назвою "З Росії з любов'ю".

Британські і російські ЗМІ дуже не однозначно описують ситуацію в Солсбері. Відомо, що місцеві жителі сприйняли виступ як образу. У підсумку, для покупки квитків необхідно було організувати спецоперацію.

отруєння в Солсбері
отруєння в Солсбері

Продавець квитків заявив, що квитки продаються на вході, проте вхід був закритий, але на дверях була записка зі словами про те, що з усіх питань потрібно звертатися до офісу, який розташований зовсім поруч. В офісі виявилося, що про концерт також ніхто нічого не чув.

Отруєння у ресторані Солсбері
Отруєння у ресторані Солсбері

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Саме через назву і стався скандал. На концерт фортепіанної музики в маленькій церкві Святого Мартіна на околиці Солсбері ніхто б інакше не звернув уваги, заявили журналісти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в понеділок, 15 жовтня, стали відомі нові подробиці у справі про отруєння колишнього співробітника ГРУ Сергія Скрипаля в Солсбері.

Так, підозрюваний в отруєнні "Петров", справжнє ім'я якого Олександр Мишкін, під час навчання у військово-медичній академії імені Кірова в Санкт-Петербурзі працював офіціантом в бістро "Гарсон". Про це російським ЗМІ розповів арт-консультант Микола Євдокимов, який працював разом з Мишкіним.

Варто нагадати, що відповідальні за хімічні атаки сидітимуть з замороженими рахунками і забороною на в'їзд до країн Європейського союзу. Як повідомляє Telegraph, ввести нові правила запропонували Франція і Британія. Найближчим часом Рада ЄС з міжнародних справ почне обговорення ініціативи, згідно з якою країни, що застосовують хімічну зброю перебуватимуть під цілою купою санкцій.

Видання зазначається, що "тригером" послужив скандал навколо отруєння екс-офіцера ГРУ Сергія Скрипаля в британському Солсбері.

Нагадаємо, отруйників Скрипалів було троє: знайдено ще одного любителя шпилів.

Як повідомляв Знай.uа Чепіга і Мишкін стоять за створенням найбільшої української "пухлини".

Знай.uа писав, "путінським чепигам" влаштували страшний скандал.