Президент Росії Володимир Путін заборонив розміщувати табло обміну валюти на вулицях країни.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Варто відзначити, що Центробанк у свою чергу пояснював прийняття такого рішення боротьбою з незаконними точками обміну валют. За думкою чиновників Центробанку саме заявдяки новим правилась все більше людей зможуть користуватись банками, а не обмінниками.

Разом з тим варто відзначити, що Німеччині назріває серйозний державний конфлікт через будівництво російського газопроводу "Північний потік-2". Посол США в Німеччині Річард Гренель, призначений на цей пост в травні 2018 року, поставив перед собою дві мети. Одна з них стосується "вигнання" європейських концернів з Ірану, друга ж – припинення будівництва газопроводу "Північний Потік-2".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Урядова коаліція Берліна потроху припиняє підтримку цього проекту, не без задоволення повідомляє Гренель у своєму інтерв'ю. У той же час, федеральна влада Німеччини, включаючи МЗС країни і Міністерство економіки, захищаються від цього опору. В МЗС заявляють, що з "Північним потоком" буде безпечніше, а в Мінекономіки і зовсім вважають, що обмеження постачання російського газу в Європу – "безглузда політика".

Як демонструє "Pioneering Spirit", будівництво путінського "дітища" технічно триває. Але що ближче воно до завершення – тим більший опір назріває не тільки в Німеччині, але і у всій Європі. Не так давно Європарламент зажадав, щоб будівництво "Потоку…" припинилося. В основному його будують Росія і Німеччина. Єврокомісія проти. Східна Європа теж кардинально проти цієї ідеї вже кілька років поспіль, собі в союзники вона привернула США.

Усі, хто проти "Північного Потоку-2", одностайні в думці: "морське чудовисько" може підсилити залежність Європи від Росії. Гренель справедливо запитує: "а з якого це дива ми повинні давати Путіну ще більше влади над Європою"? Його підтримує абсолютна більшість у Конгресі.

Німеччина, зі своєю одержимістю газопроводом, що залишилася наодинці, і навіть всередині німецького уряду вже з'явилося опір. Зусиллями усього світу, можливо, вдасться зупинити цю політичну та техногенну катастрофу, яка становить пряму загрозу світопорядку.

Нагадаємо, Волкер потішив українців важливою новиною.

Як повідомляв "Знай.ua", директор du Solei замахнувся на кремлівського олігарха і отримав на горіхи.

Також "Знай.ua" писав, що Путін буде шантажувати США.

Британський парламент запропонував ввести нові санкції проти російських військових