Днями скандальний директор Великого Московського державного цирку поскаржився Володимиру Путіну на бізнесмена Михайла Гуцерієва.

Про це пишуть російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що Путін досить нервово відреагував на скаргу гендиректора Великого Московського державного цирку Едгара Запашний, обуреного спільним проектом Михайла Гуцерієва (бізнесмен володіє частками в нафтових компаніях "Русснефть" (31%), "Нефтіс" (66%) і ритейлера "М. Відео" (43 % в якому володіє група "Сафмар" родини Гуцерієвих). Окрім того, йому належать вісім радіостанцій, група телеканалів Bridge Media) і Cirque du Soleil з будівництва концертного залу в Сколково.

Скандальний інцидент трапився на засіданні Ради з культури і мистецтва в Санкт-Петербурзі.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У ході наради затятий прибічник "русского мира" Запашний заявив, що проект, анонсований бізнесменом, негативно позначиться на розвитку російського цирку і спорту.

"При будівництві стаціонару вони тут і школу свою побудують. У той час поки Канада так активно вводить проти Росії санкції, ми стає раптом такими гостинними",- обурився Запашной.

Путін відповів, що "не варто так розчиняти ворота і давати розвиватися на нашому грунті" канадській компанії і пообіцяв розібратися з проектом. Йдеться про будівництво концертного залу Orbion, розрахованого на 8500 місць. У "Сафмар" підписано угоду з Cirque du Soleil, всі уявлення якого - близько восьми тижнів на рік - будуть проходити в Orbion. Відкриття заплановано на 2019 рік.

Нагадаємо, Володимира Путіна користувачі соцмереж висміяли за нові "ніжності" з дітьми. Багато хто може пригадати ті кадри, де російський президент цілує хлопчика в живіт, але в цей раз все вийшло трохи по-іншому.

Раніше Знай.uа писав про те, що репетиція Великого московського державного цирку мала всі шанси закінчитися трагедією: тигриця кинулася на директора Едгара Запашного.

Про репетицію з двома величезними котами на прізвисько Жанна і Курт артист розповів на своїй сторінці в Instagram.

"У своїй улюбленій манері Жанна "продрифтовала" мені в ноги. За мить до цього асистент крикнув мені, що ззаду Курт. Відвернувшись рівно поглядом, я пропустив, що Жанна опинилася так близько, але зате я вже знав, що назад відстрибувати категорично не можна. Курт мені такого не пробачив би", - написав Запашний.

Також Знай.uа повідомляв, що жахливий інцидент стався у Великому Московському державному цирку.