У неділю, 28 жовтня, похід звичайної російської родини до цирку завершився жахливою трагедією.

Кривавий інцидент стався у селі Успенське Краснодарського краю РФ, передає Telegram-канал LIFE SHOT.

Під час вистави несподівано для всіх осатаніла левиця вчепилася пазурами у обличчя 4-річної дівчинки. Понівечену дитину госпіталізовали з численними укусами.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відповідне відео було опубліковано у мережі.

Наразі інформація про стан дитини недоступна.

Однак після кривавого нападу левицю усипляти не будуть - її віддадуть у зоопарк. У цирку кажуть, що тварину могла спровокувати поведінка самої дитини, яка повернулася спиною до хижака.

Нагадаємо, в Росії репетиція Великого московського державного цирку мала всі шанси закінчитися трагедією: тигриця кинулася на директора Едгара Запашного.

Про репетицію з двома величезними котами на прізвисько Жанна і Курт артист розповів на своїй сторінці в Instagram.

"У своїй улюбленій манері Жанна "продрифтовала" мені в ноги. За мить до цього асистент крикнув мені, що ззаду Курт. Відвернувшись рівно поглядом, я пропустив, що Жанна опинилася так близько, але зате я вже знав, що назад відстрибувати категорично не можна. Курт мені такого не пробачив би", - написав Запашний.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у зоопарку на півночі Таїланду крокодил ледь не відкусив руку дресирувальнику. Про це повідомляє телеграм-канал Life Shot.

Інцидент стався на сцені під час шоу. У якийсь момент дресирувальник засунув руку в пащу крокодила. Тоді той зчепив зуби і кілька секунд не відпускав. Однак незабаром дресирувальникові вдалося звільнитися. При цьому на кадрах видно краплі крові, проте про рівень тяжкості пошкодження руки не повідомляється.


Також Знай.ua писав про те, що у вівторок, 23 жовтня, в столиці України відбулась акція-перфоманс, яку влаштували зоозахисники.