Житель Гонконгу Вонг Чінг скинув з даху мільйони гонконгських доларів на голови простим жителям. Хлопцю всього 24 роки, проте він вже встиг сколотити настільки серйозні статки, що зміг дозволити собі викинути на вітер 100 мільйонів гонконгських доларів, що в перерахунку на долари США – близько $12,8 млн. За визнанням самого Вонга, він зробив це заради популяризації биткоина і залучення людей в криптоиндустрию.

У криптовалютному середовищі Вонг Чінг відомий під псевдонімом Mr. Coin. Про подію розповіла у своєму Twitter криптоентузіаст і журналіст з Китаю Міа Там.

"Він сказав, що відчуває себе так, немов він бог, і несе відповідальність за те, щоб розповісти світу про біткоіни", — написала Міа Там.

За версією Asia Crypto Today, з допомогою цієї акції Вонг Чінг хотів прорекламувати власний проект FileCash Coin.

Видання пише, що в Китаї биткоин-мільйонер придбав сумнівну репутацію. За словами місцевих майнер, розроблені Вонг Чінг пристрої для видобутку криптовалют не відповідають заявленим характеристикам і не виправдовують ціну в $3 500.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після інциденту з грошовим дощем поліція затримала криптомиллионера, пославшись на порушення громадського порядку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Биткоин побив річний рекорд, але власники не занадто щасливі: що відбувається. Курс биткоина продовжує падати, що викликає паніку серед власників криптовалют.

Курс Bitcoin опустився нижче $3500 вперше з вересня 2017 року. За останній місяць популярна криптовалюта подешевшала на 49%.

7 грудня середньоринкова ціна Bitcoin впала до позначки в $3380, в останній раз такою ж низькою вона була 15 вересня 2017 року. Тепер криптовалюта торгується на рівні $3410.

Більшість цифрових грошей втратило значну частину вартості, а загальна капіталізація ринку опустилася до $106 млрд, у той час як у січні 2018 р. цей показник перевищував $830 мільярдів, пише видання РБК

"Знай.uа" писав, що київські бандити в кращих традиціях 90-х викрали короля біткоїнів.
Злочинці підстерегли киянина біля його будинку, натягнули йому мішок на голову і вивезли за межі Києва. Як повідомили в столичній прокуратурі, злочин стався в березні в Подільському районі столиці. Після цього вони погрозами вбивства змусили потерпілого віддати ключі від квартири та повідомити, де зберігаються гроші.

Раніше аналітик Майк Макглоун спрогнозував падіння курсу Bitcoin до $1500.