Щоб прийдешній рік був вдалим, а Жовта Земляна свиня принесла усім знакам Зодіака більше радості та достатку, потрібно виконати кілька порад.

2019-й — за Східним календарем, бере у свої ріки правління Свиня. Щоб залучити у життя позитивні зміни, врахуйте, що земля — стихія "господарки" цього року — одна із найважливіших стихій, яка дарує силу і шанс поліпшити своє життя. Жовта свиня любить чистоту в усьому, особливо у думках та діях. Також вона любить добрих та відкритих людей.

рік Свині

ГРОШІ

Гроші безпосередньо пов’язані зі стихією землі. Тому 2019-й — це вдалий рік для кар'єри. Проте не варто надто ризикувати, слід знайти однодумців та не боятися просити допомоги у рідних та друзів. Адже свиня любить добрих людей.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

гроші

У новому році спробуйте стати пунктуальними, але якщо ця риса не ваш коник, то нині ринок пропонує чимало блокнотів та наліпок, щоб стати сумліннішими. Купіть записник улюбленого кольору — й буде вам щастя.

Жовта земляна свиня прихильниця працьовитості, а тому займатися справами стане приємніше. Головне поставити конкретні цілі та слідувати своєму плану.

Серед важливого — вміння робити висновки з фінансових невдач, аналізували все і тоді буде простіше уникати подібних невдач.

Свинка

КОХАННЯ

Жовта свиня тварина дуже товариська, тому зустріч Нового року й весь наступний 2019-й будуть вдалими для романтичних стосунків і пошуків другої половинки. Окрім романтики, прийдешній рік буде хорошим для дружби й її розвитку, адже він гарно позначиться на спілкуванні та довірі.

Серед проблемних любовних питань наступного року — ревнощі. Вони можуть стати своєрідною перевіркою ваших стосунків на міцність. Однак справжнє кохання здолає всі непорозуміння.

ЗДОРОВ’Я

У 2019 році як ніколи намагайтесь уникати стресів, тому навчіться контролювати свої емоції і працювати з ними. У кризу варто відвідати психолога або священика. Якщо хтось намагатиметься порушити вашу душевну рівновагу — не звертайте на них увагу.

Свинка може підштовхувати вас до шкідливих звичок — зловживання алкоголем, тютюном та смаженим, тому це буде своєрідний виклик — чи зможете ви протистояти спокусі.

І нехай прийдешній рік принесе багато щастя!

Нагадаємо, історики нагадали, як з'явилось святкування нового роту та осоливості традицій.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, українцям підказали, що ідеально підійде в якості подарунка на новий рік вчителям.

Раніше портал Знай.ua писав, що медики попередили, який алкоголь найнебезпечніший в новорічну ніч.

Дивіться: Як правильно зустрічати рік Жовтої Свині 2019