Вживання солодкого алкоголю найгірше позначається на здоров'ї, оскільки збільшує навантаження на печінку. А цим правилом особливо нехтують українці на свята.

Медики дали кілька рекомендацій, які врятують вас від поганих наслідків застілля на Новий рік.

Психіатр-нарколог Євген Брюн повідомив, що правильним вибором у новорічну ніч стане біле сухе вино.

"Краще біле сухе вино, воно найлегше для печінки. Головне - не пити міцних напоїв", - говорить він.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як підкреслив фахівець, нічне вживання алкоголю - вкрай шкідливе задоволення для здоров'я. Вночі алкоголь набагато гірше переробляється печінкою, що різко посилює вплив алкогольного токсикозу.

А от кілька келихів солодкого алкоголю взагалі гримуча суміш для нашого організму, за словами лікаря. Це в рази збільшує навантаження на печінку.

Нарколог пояснив, що алкоголь у поєднанні з цукром гірше переробляється організмом, а, отже, його вплив на органи та тканини виявляється більш тривалим.

Раніше британські медики поділилися правилами вживання алкоголю. Перше - не можна пити щодня, повинно бути "вікно". Друге - не можна виходити за рамки допустимої денної дози. Для чоловіків та жіонок вона різна.

Нагадаємо, українцям розповіли, що найвигідніші новорічні пропозиції в магазинах можна знайти лише на алкоголь. Чому супермаркети все більше відмовляються від акцій та розпродажів?

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, українцям розповіли, як зміняться ціни на головний новорічний смаколик - мандарини до кінця грудня.

Раніше портал Знай.ua писав, що дієтологи склали список продуктів, якими не можна закушувати алкоголь. Скористайтесь цими порадами в новорічну ніч.

Дивіться: Вся правда про алкогольні напої в наших магазинах. Як обрати якісний?