"Не в брову, а в око" - прислів'я саме про цей відеоролику Він вже не перший тиждень смішить мережу і поширюється серед українців. Пісенька "золоті шпателя на закарпатському діалекті як не можна точнопередает почуття людей, які опинилися на заробітках на не самій престижній посаді, в чужій країні. Життєві умови і відносини з роботодавцями – все в жартівливій музично-мультиплікаційній формі. І якщо розчуєте всі слова в цьому незвичайному діалекті – гарний настрій вам гарантовано.

Наш портал вже багато разів писав про жахи життя заробітчан. Вони їдуть за кордон в надії на гарні гроші, а виявляються з мізерною сумою в кишені, а в гіршому випадку – в рабстві. Деяким заробітчанам щастить, і вони потрапляють до сумлінних роботодавців, і дійсно отримують за кордоном гідні суми, але раз на раз не доводиться. І все одно, український народ не зневіряється і то і справа їде шукати щастя за кордоном. Мультиплікаційне відео зі співаючим робочим підкорило серця всіх, хто "в темі".

Залишається сподіватися, що і в Україні з часом можна буде заробити нормальні гроші, і ні в чому не потребуватимуть. А поки – дивіться відео, діліться ним з друзями і піднімайте собі настрій.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Польща більше не в тренді: українські заробітчани перекочували в більш багату країну. Поки Польща намагається спокушати, інші роблять це більш ефективно.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Колись Польша приваблювала інвесторів, а Європейський союз без краплі сумнівів бачив у ній сильного гравця, який гідно представляє певну частину Європи на міжнародній арені.

Однак є один нюанс – щоб підтримувати таку хорошу тенденцію треба дуже старатися. Так, в певний момент у Варшаві з подивом дізналися, що її починають обходити значні і престижні інвестиції. Тепер вони приходять в Чехію, Словаччину або Угорщину. Про це пише польське видання Rzeczpospolita.

Та навіть не дивлячись на те, що Польща намагається спокушати, інші роблять це більш ефективно. Зараз ніхто не звертає уваги на колишні польські заслуги. Видання підкреслює, що країна з власної вини втратила право голосу в ЄС, який представляв свій регіон на політичній передовій. І відновити статус учасника буде непросто.

Нагадаємо, що більше 660 000 видів на проживання в Європі було отримано українцями за минулий рік.

Як повідомляв портал Знай.uа, Польща обмежить в'їзд заробітчан, оскільки в країні розгулялася страшна інфекція.

Також портал Знай.uа писав, що українці будуть отримувати нові купюри у Чехії.