У 2018 році в рейтингу кращих країн для ведення бізнесу (Best Countries for Business), який становить Forbes, Україна піднялася на три позиції і посіла 77 місце з 161.

Про це повідомляє "Интерфакс-Украина".

Перше місце в рейтингу другий рік поспіль займає Великобританія. За нею йдуть Швеція, Канада, Нідерланди, Нова Зеландія, Канада, Данія, Сінгапур, Австралія, Швейцарія.

В 2018 році Росія зайняла в рейтингу 55 місце, минулого року вона була на 58.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Не змінилися за рік позиції Польщі та Молдови - в рейтингу вони займають відповідно 34 і 87 місця.

США займають у рейтингу 17 позицію, а Німеччина - 14.

В останньому рейтингу Forbes населення України оцінюється в 44 млн осіб, а зростання ВВП на 2,5%.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) очолив список Forbes, як боксер з найбільшим грошовим потенціалом. Журнал склав список з п'яти боксерів, бої яких в 2019 році можуть стати найбільш прибутковим, поставивши українця на перше місце.

Як повідомляв портал "Знай.uа" журнал Forbes оприлюднив список найбільш високооплачуваних акторів, моделей, співачок, зірок до 30 років і музикантів. Цікаво, що цього разу першість не дісталося минулорічної лідеру Кайлі Дженнер, хоча вона також значиться в переліку. Дженнер зайняла 27-е місце ($ 900 мільйонів), обігнавши свою старшу сестру Кім Кардашьян (54-е місце в рейтингу і $ 350 мільйонів). Кайлі заснувала власний бренд косметики Kylie Cosmetics, який всього за два роки існування приніс їй величезний прибуток.
"Знай.uа" писав, що американський журнал Forbes назвав найвпливовіших жінок світу. Першість отримала канцлер Німеччини Ангела Меркель. “Залізна леді” ЄС в черговий раз очолила рейтинг найвпливовіших жінок світу, незважаючи на те, що не буде брати участі у виборах на посаду канцлера в 2021 році. Друге місце зайняла прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей. Замикає трійку лідерів Крістін Лагард, яка очолює Міжнародний валютний фонд. Українки в рейтинг не потрапили.