У Закарпатській області втік злочинець, коли його конвоировала поліція.

Передають Новини Закарпаття.

"На станції Мукачево з туалетного приміщення поїзда під час конвоювання з міста Дніпро утік громадянин "В" — житель села Чернотисово Виноградівського району, якого звинувачують за статтею умисне тяжке тілесне ушкодження", — кажуть в повідомленні.

Відомо, що в даний момент силами поліції був задіяний план "Сирена", злочинця шукають.

Втікач повинен був отримати строк від п'яти до восьми років.
Нагадаємо, В Росії покупець супермаркету радикально навів дисципліну: "Затримуєш чергу? Помри!"

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У Росії в підмосковній Івантєєвці (РФ) покупець магазину насмерть забив іншого відвідувача, який, на його думку, затримував чергу.

Про це повідомляє Рoliteka.

Загинув 47-річний місцевий житель Павло. Здійснюючи покупки, він розмовляв з продавцем, після чого піддався нападу. Від несподіванки Павло впав, а зловмисник добив його ногами.

Ніхто з очевидців навіть не спробував зупинити злочинця. Той підняв з підлоги купюру номіналом в тисячу рублів, яку впустила жертва, і зник.

Бригаді швидкої допомоги залишалося лише констатувати смерть.

Поліцейським вдалося затримати злочинця. Затриманим виявився 42-річний місцевий житель, який працював слюсарем на заводі. На допиті він сказав, що у нього був перший день відпустки, і він поспішав почати відпочивати. На його думку, вбитий затримував чергу. Тоді затриманий не витримав і накинувся на нього.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Невідомий відкрив стрілянину в центрі Відня: кров, смерть, паніка

У столиці Австрії невідомий відкрив стрілянину в людному місці. Є постраждалі і жертви.

У п'ятницю, 21 грудня, в центрі Відня біля одного з ресторанів пролунала стрілянина. це стріляв місця злочину втік.

В результаті нападу біля відомого закладу Figlmuller один чоловік загинув із-за отриманих вогнепальних поранень. Щонайменше ще дві людини отримали поранення і були госпіталізовані.

Також "Знай.uа" писав про те, що Лікар ґвалтував дітей під наркозом: дикі подробиці поставили на вуха всю країну, батьки ледь не вбили збоченця