Погода в Україні в суботу, 22 грудня, буде теплою, проте у всіх регіонах пройдуть дощі з переходом у мокрий сніг. Температурні позначки у всіх без винятку регіонах будуть "плюсовими". Про це інформують синоптики Укргідрометцентру.

погода
погода

Так, найтепліше буде в ряді західних і південних областей, а також в Криму. На Прикарпатті, Буковині, Тернопільщині, в Одеській і Херсонській областях повітря прогріється до + 5...+7 градусів. А от у Криму температура коливатиметься від +6 до +8 градусів.

Найхолодніше, в свою чергу, буде на півночі та в центрі, а також в ряді східних областей. Там стовпчики термометрів показуватимуть +1...+3 градуси.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

На решті території температура буде коливатися від 2 до 6 градусів з позначкою "плюс".

Крім цього, по всій території України 22 грудня пройдуть дощі з мокрим снігом. Вітер південно-західний, 7 – 12 метрів в секунду.

У Києві синоптики прогнозують до +1...+3 градусів. У столиці також пройде дощ з мокрим снігом.

мокрий сніг
мокрий сніг

Прогноз погоди на суботу, 22 грудня, в містах України:

Ужгород – +4...+6

Львів – +4...+6

Івано-Франківськ – +5...+7

Тернопіль – +5...+7

Чернівці – +5...+7

Хмельницький – +4...+6

Луцьк – +3...+5

Рівно – +3...+5

Житомир – +2...+4

Вінниця – +2...+4

Одеса – +5...+7

Миколаїв – +4...+6

Херсон – +5...+7

Сімферополь – +6...+8

Кропивницький – +1...+3

Черкаси – +1...+3

Чернігів – +1...+3

Суми – + 1... + 3

Полтава – +1...+3

Дніпро – +2...+4

Запоріжжя – +3...+5

Донецьк – +2...+4

Луганськ – +1...+3

Харків – +1...+3

Київ – +1...+3

снігопади
снігопади

Раніше повідомлялося, що до кінця поточного тижня, з 21 по 23 грудня, синоптики прогнозують погіршення погодних умов і сильні пориви вітру.

Так, за даними Укргідрометцентру, в п'ятницю випаде невеликий, а в суботу – помірні опади у вигляді снігу, вдень з дощем, місцями спостерігатиметься налипання мокрого снігу, ожеледь. Без опадів буде лише на півдні країни. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний і південний, 5-10 м/с, у західних областях місцями пориви 15-20 м/с, у високогір'ї Карпат до 25 м/с, завірюха.

Нагадаємо, українців замість снігу засипле брудом.

Як повідомляв Знай.ua, погода на вихідні не залишить українцям жодного шансу: гірше за Антарктиду.

Знай.ua писав, що недовго раділи, настає нова порція снігу.