У Вінницькій області правоохоронці припинили протиправну діяльність приватного інтернет-провайдера, який надавав своїм абонентам послугу IPTV, не маючи на те ліцензії Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Цю інформацію повідомили в обласному управлінні Служби безпеки України.

У повідомленні говориться, що серед телеканалів, які пропонувалися глядачам, транслювалися в тому числі і заборонені в Україні пропагандистські канали РФ, включаючи "рупор Кремля" Russia Today.

Також відомо, що провайдер здійснював трансляцію багатьох телеканалів без відповідних угод з власниками авторських і суміжних прав, чим наніс їм збиток у розмірі кількох сотень тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"В рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 176 Кримінального кодексу України були проведені санкціоновані слідчі дії в офісі приватного підприємства і виявлено технічне обладнання, яке, згідно з попереднім висновком експертів, використовувалося для ведення протиправної діяльності". СБУ

Операція проводилася співробітниками вінницького управління СБУ спільно з Департаментом кіберполіції під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Нагадаємо, на російському телебаченні прозвучала заява, що Україною керує "гурток друзів рейхсфюрера СС". Таку заяву зробив в ефірі програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" пропагандист Сергій Кургінян.

"Олігархату потрібен нацизм! Він цей нацизм затвердив, цей олігархат — це гурток друзів рейхсфюрера СС. Знаєте, такий був у Гімлера? Це найбільший бізнес, він хоче нацифіцувати Україну. Він її господар, і він її нацифіцує!", - заявив у промові пропагандист.

Також раніше портал писав, що Росія нарощує військовий потенціал і виробляє нове озброєння для утримання балансу в світі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Путін допускає позитивне рішення про звільнення українських моряків лише за умови переговорів з Медведчуком.

Також "Знай.uа" писав, що російський президент погрожує придбанням "кривавого характеру" створення Єдиної Української Православної Церкви.